Ухвала
від 19.01.2024 по справі 332/2361/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 332/2361/23

Провадження №: 2/332/80/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 січня 2024 р. м. Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі: головуючого судді Погрібної О.М., при секретарі Пономаренко Л.Д., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Запоріжжя цивільну справу за позовом адвоката Шовкопляса Юрія Васильовича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Лівобережний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про зменшення розміру аліментів,

встановив:

До Заводського районного суду м. Запоріжжя надійшла позовна заява адвоката Шовкопляса Ю.В. в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Заводський відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про зменшення розміру аліментів, в якій просить зменшити розмір аліментів, які стягуються із ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса: АДРЕСА_1 на підставі судового наказу Заводського районного суду м.Запоріжжя від 20.01.2021 року на користь ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , адреса: АДРЕСА_2 , на утримання дитини - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 з 1/4 до 1/8 частини всіх видів заробітку (доходу), але не менше ніж 50 відсотків прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, щомісячно з дня набрання рішення законної сили і до досягнення дітей повноліття.

Ухвалою судді від 19.05.2023 було відкрито провадження у справі та справу призначено до розгляду в судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження.

Ухвалою судді від 30.08.2023 було здійснено перехід з розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін цивільної справи в розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Позивач ОСОБА_1 та його представник адвокат Шовкопляс Ю.В., які про день, час та місце судового розгляду справи повідомлені належним чином, в судове засідання не з`явилися. Представник позивача надав заяву про розгляд справи за його та позивача відсутності.

Відповідач ОСОБА_2 , яка про день, час та місце судового розгляду справи повідомлена належним чином, в судове засідання не з`явилась, надала заяву про розгляд справи за її відсутності.

Треті особи: Лівобережний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,які про день, час та місце судового засідання справи повідомлені належним чином, в судове засідання не з`явилися, про причини неявки суд не повідомили. Пояснень, заяв чи клопотань від третіх осіб не надходило.

Згідно з вимогами ч.2 ст.247 ЦПК Українифіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

В порядкупідготовчого провадженнясудом булививчені матеріалисправи,з`ясованівсі фактичніобставини справи,які підлягаютьз`ясуваннюпід чассудового розгляду.При цьомупідстав длявідкладення підготовчогозасідання абооголошення перервиу відповідностідо вимогст.198ЦПК Українисудом встановленоне булота учасникипроцесу такихклопотання незаявляли.Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Згідно з п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст.ст. 197-200,258-261,353 ЦПК України, суд, -

постановив:

У цивільній справі за позовом адвоката Шовкопляса Юрія Васильовича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Лівобережний відділ державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про зменшення розміру аліментів,закрити підготовчепровадження тапризначити справудо судовогорозгляду посуті на15лютого 2024року о 12-30год,у приміщенні Заводського районного суду м. Запоріжжя за адресою: м.Запоріжжя вул. Мирослава Симчича, 65.

У судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію про стан розгляду справи розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою http://court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Повний текст ухвали суду складено та підписано суддею 19.01.2024.

Суддя: О.М. Погрібна

Дата ухвалення рішення19.01.2024
Оприлюднено22.01.2024
Номер документу116411867
СудочинствоЦивільне
Сутьзменшення розміру аліментів

Судовий реєстр по справі —332/2361/23

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Ухвала від 30.08.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Ухвала від 19.05.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні