Ухвала
від 22.01.2024 по справі 346/3043/23
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 346/3043/23

Провадження № 22-ц/4808/326/24

Головуючий у 1 інстанції Коваленк Д.С.

Суддя-доповідач Луганська

У Х В А Л А

22 січня 2024 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський апеляційний суд у складі судової палати з розгляду цивільних справ Луганської В.М. (суддя - доповідач), Баркова В.М., Девляшевського В.А.,

вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження у цивільній справі

за апеляційною скаргою Комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» на рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 05 грудня 2023 року за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та недоотриманої заробітної плати,

в с т а н о в и в:

Рішенням Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 05 грудня 2023 року позов ОСОБА_1 до КНП «Коломийська центральна районна лікарня» про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та недоотриманої заробітної плати задоволено частково.

Стягнуто з КНП «Коломийська центральна районна лікарня» на користь ОСОБА_1 6982, 50 грн середнього заробітку за час вимушеного прогулу, 13333,05 грн недоотриманої заробітної плати.

Не погодившись з вказаним рішенням КНП «Коломийська центральна районна лікарня» звернулось до суду з апеляційною скаргою.

Ухвалою Івано-Франківського апеляційного суду від 11 січня 2024 року апеляційну скаргу Комунального некомерційного підприємства Коломийська центральна районна лікарня» на рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 05 грудня 2023 року було залишено без руху та роз`яснено необхідність доплатити судовий збір.

На виконання вимог даної ухвали Комунальним некомерційним підприємством «Коломийська центральна районна лікарня» надано платіжну інструкцію №20 від 15.01.2024 року.Судовий збір сплачено відповідно до вимог Закону України «Про судовий збір».

Відповідно до ст. 354 ЦПК України апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області ухвалено 05 грудня 2023 року, повний текст рішення складено11 грудня 2023 року.

Апеляційну скаргу подано засобами поштового зв`язку 04 січня 2024 року, тобто в строк на апеляційне оскарження.

Форма і зміст апеляційної скарги відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України.

Підстав для повернення апеляційної скарги, залишення її без руху, відмови у відкритті провадження або повернення справи до суду першої інстанції не вбачається.

Керуючись ст. ст. 354, 356, 359 ЦПК України

у х в а л и в:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» на рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 05 грудня 2023 року.

Надіслати Комунальному некомерційному підприємству «Коломийська центральна районна лікарня» копію ухвали про відкриття апеляційного провадження.

Надіслати ОСОБА_1 копію ухвали про відкриття апеляційного провадження та апеляційну скаргу з доданими до неї матеріалами.

Роз`яснити ОСОБА_1 право подати до Івано-Франківського апеляційного суду відзив на апеляційну скаргу у письмовій формі у десятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали та апеляційної скарги, який за формою і змістом має відповідати ст. 360 ЦПК України, із одночасним наданням доказів надсилання (надання) копії цього відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції (ч. 3 ст. 360 ЦПК України).

Витребувати з Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області матеріали цивільної справи №346/3043/23 за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та недоотриманої заробітної плати.

Копію ухвали направити Коломийському міськрайонному суду Івано-Франківської області для виконання в межах компетенції.

Звернути увагу, що Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами», який введено в дію з 18.10.2023 року, передбачено обов`язкову наявність електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі для адвокатів, нотаріусів, державних та приватних виконавців, арбітражних керуючих, судових експертів, органів державної влади та інших державних органів, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - https://ifa.court.gov.ua/sud4808/.

Ухвала оскарженню не підлягає

Судді: В.М. Луганська

В.М. Барков

В.А. Девляшевський

Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено23.01.2024
Номер документу116439595
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та недоотриманої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —346/3043/23

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Луганська В. М.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Коваленко Д. С.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Коваленко Д. С.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Коваленко Д. С.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Коваленко Д. С.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Коваленко Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні