Ухвала
від 18.01.2024 по справі 954/580/23
НОВОВОРОНЦОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 954/580/23

Номер провадження 2/954/199/24

УХВАЛА

про заочний розгляд справи

18 січня 2024 рокусмт Нововоронцовка

Нововоронцовський районний суд Херсонської області у складі:

головуючого судді Каневського В.О.,

за участю секретаря судового засідання Ферко Г. М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт Нововоронцовка Херсонської області справу за позовом ОСОБА_1 до Верхньорогачицької селищної територіальної громади, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Верхньорогачицької селищної територіальної громади, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

Судове засідання призначено на 18.01.2024.

У судове засідання позивач не з`явилася, надала суду заяву про розгляд справи без її участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі, просила визначити додатковий строк для подачі заяви про прийняття спадщини.

Представник відповідача Верхньорогачицької селищної територіальної громади у судове засідання не з`явився, повідомлявся про розгляд справи в законному порядку, клопотань, відзиву не надав, причину неявки до суду не повідомив.

Відповідно до ст.280 ЦПК України, суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; 2) відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Оскільки відповідач належним чином повідомлений про час, дату та місце судового засідання, у судове засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, відзиву не надав, враховуючи, що позивач надав суду заяву про розгляд справи без її участі, суд прийняв рішення розглянути справу у заочному порядку на підставі наявних у справі доказів.

Керуючись ст.ст.280-281 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Розглянути цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Верхньорогачицької селищної територіальної громади, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини у заочному порядку на підставі наявних у справі доказів.

Ухвала окремомуоскарженню непідлягає та набирає законної сили після її підписання суддею.

СуддяВ.О. Каневський

Дата ухвалення рішення18.01.2024
Оприлюднено24.01.2024
Номер документу116459756
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —954/580/23

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Рішення від 18.01.2024

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Нововоронцовський районний суд Херсонської області

Каневський В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні