Ухвала
від 08.01.2024 по справі 932/9511/23
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/9511/23

Провадження № 2/932/2676/23

УХВАЛА

Іменем України

08 січня 2024 року м.Дніпро

Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Овчиннікової О.С.,

при секретарі судового засідання Орищиної І.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду м. Дніпро клопотання позивача ОСОБА_1 про закриття провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Пан логістик», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача про відшкодування шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача ТОВ «Пан логістик», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача про відшкодування шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою.

Ухвалою Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська від 24.10.2023 було відкрито провадження по справі у порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

09 листопада 2023 року від позивача надійшла заява про закриття провадження у справі.

Сторони в судове засідання не з`явилися, про день та час розгляду справи повідомлені належним чином.Відповідно до ст. 247 ЦПК України в зв`язку з неявкою в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.Відповідно ч.3ст.13 ЦПК України особа, яка бере участь у справі, розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.Згідно п.1 ч.2ст. 49 ЦПК України позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог).Згідно ч.1ст.206 ЦПК України позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.Відповідно до ч.3ст. 206 ЦПК України у разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.Відповідно до п.4 ч.1ст.255ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.Позивачу та представнику позивача відомі наслідки закриття провадження у справі, передбачені ч.2ст.256 ЦПК України.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Пан логістик», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача про відшкодування шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою слід закрити.

Керуючись ч.1ст.206, п.4ч.1ст.255,260,261 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Пан логістик», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача про відшкодування шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою- закрити.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на її оскарження.

Суддя О.С. Овчиннікова

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено25.01.2024
Номер документу116470594
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою

Судовий реєстр по справі —932/9511/23

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Овчиннікова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні