Ухвала
від 23.01.2024 по справі 939/2815/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/2815/23

УХВАЛА

23 січня 2024 рокуБородянський районний суд

Київської області в складі: головуючої судді Міланіч А.М.,

при секретарі Костюченко В.В.,

провівши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в смт. Бородянка, підготовче засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Немішаєвської селищної ради Бучанського району Київської області, ОСОБА_2 , треті особи - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання недійсним і скасування рішення органу місцевого самоврядування, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку та скасування державної реєстрації права власності,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом та просив визнати протиправним і скасувати рішення 6 сесії 5-го скликання Микулицької сільської ради Бородянського району Київської області від 27 жовтня 2006 року про надання у приватну власність ОСОБА_6 земельної ділянки за адресою: АДРЕСА_1 , визнати недійсним Державний акт на право приватної власності на земельну ділянку серії ЯЖ № 472635, виданий 23 березня 2009 року Микулицькою сільською радою на ім`я ОСОБА_6 на підставі рішення Микулицької сільської ради на земельну ділянку, площею 0,0633 га, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за вказаною адресою, скасувати державну реєстрацію права власності на зазначену земельну ділянку.

Ухвалою суду від 22 листопада 2023 року було відкрите провадження в даній справі та ухвалено провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання позивач не з`явився, його представник ОСОБА_7 подала до суду клопотання про витребування від Бородянської державної нотаріальної контори копії спадкової справи щодо майна ОСОБА_6 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Немішаївська селищна рада свого представника в судове засідання не направила, про час і місце розгляду справи була належним чином повідомлена.

Відповідачка ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилась, про час і місце розгляду справи належним чином повідомлена.

Треті особи - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 в судове засідання також не з`явились, про час і місце розгляду справи належним чином повідомлені.

Оглянувши матеріали справи, суд вважає за необхідне клопотання задовольнити та витребувати від Бородянської державної нотаріальної контори копію зазначеної спадкової справи.

Керуючись ст. 84 ЦПК України,суд

УХВАЛИВ:

Витребувати від Бородянської державної нотаріальної контори Київської області копію спадкової, заведеної після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 в с. Микуличі Бучанського району Київської області ОСОБА_6 .

Вказані документи надати суду протягом десяти днів з моменту отримання копії ухвали суду.

Головуючий-суддяА. Міланіч

Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено25.01.2024
Номер документу116472329
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —939/2815/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні