Рішення
від 24.01.2024 по справі 580/8618/23
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 січня 2024 року справа № 580/8618/23

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Каліновської А.В., розглянувши за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні) адміністративну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків про визнання протиправним та скасування рішення і зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор звернулось до суду з позовом до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, в якому просить:

- визнати протиправним і скасувати рішення Комісії з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 07.09.2023 року №18990 про відповідність товариства з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор критеріям ризиковості платника податку відповідно до пункту 8 Критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість;

- зобов`язати Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків виключити товариство з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор з переліку платників податків, які відповідають критеріям ризиковості платника податку на додану вартість.

В обґрунтування позовних вимог позивачем зазначено, що оскаржуване рішення є протиправним та необґрунтованим, оскільки не містить конкретних підстав (фактичних і юридичних), а також переконливих і зрозумілих мотивів для його прийняття. Податковим органом не було зазначено документи, які мав надати позивач для підтвердження невідповідності критеріям ризиковості платника податку. Крім того, позивачем було надано пояснення та документи стосовно господарських операцій, які належним чином підтверджують спроможність позивача здійснювати господарську діяльність, однак відповідачем надані документи не були взяті до уваги.

Ухвалою суду від 06.10.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі, справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (у письмовому провадженні) за наявними у справі матеріалами.

Відповідач позов не визнав, надав до суду письмовий відзив, у якому зазначив, що ТОВ «ЗЛГЗ «ЗЛАТОГОР» відповідає пункту 8 Критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість, затверджених Постановою №1165, так як відповідно до довідника кодів податкової інформації, яка є підставою для прийняття рішення про відповідність платника податку на додану вартість критеріям ризиковості платника податку, затвердженого наказом ДПС від 11.01.2023 №17, у ТОВ «ЗЛГЗ «ЗЛАТОГОР» встановлено накопичення залишків нереалізованих товарів за відсутності (недостатності) місць для їх зберігання (власних, орендованих складських приміщень) відповідно до поданої до контролюючих органів звітності. На підставі вищевикладених обставин відповідач вважає, що позов є необґрунтованим та задоволенню не підлягає.

Розглянувши подані документи і матеріали, оцінивши належність, допустимість, достовірність кожного доказу окремо, а також достатність і взаємний зв`язок доказів у їх сукупності, суд зазначає таке.

Із наявних у матеріалах справи доказів судом встановлено, що товариство з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор є юридичною особою, перебуває на обліку в Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків як платник податків і зборів.

25.08.2023 Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків прийнято рішення №18002 про відповідність платника податку - ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор критеріям ризиковості платника податку на підставі п. 8 Критеріїв ризиковості платника податку, з підстав «у зв`язку з виявленням обставин та/або отриманням інформації контролюючим органом у процесі поточної діяльності».

30.08.2023 ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор подано до контролюючого органу повідомлення про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку критеріям ризиковості платника податку, у переліку зазначено про надання 58 документів.

Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків прийнято рішення від 07.09.2023 року №18990 про відповідність товариства з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор критеріям ризиковості платника податку відповідно до пункту 8 Критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість, оскільки позивачем не надано до контролюючого органу документи, які підтверджують зберігання продукції, залишок якої відображено у Звіті про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за липень 2023 року, в тому числі не надано регістри бухгалтерського обліку, акти звірки взаємних розрахунків

Вважаючи вищезазначене рішення відповідача протиправним, позивач звернувся до суду з цим позовом.

Надаючи правову оцінку спірним правовідносинам, судом враховано, що На підставі абзацу 1 пункту 201.10 статті 201 Податкового кодексу України (далі - ПК України) при здійсненні операцій з постачання товарів/послуг платник податку - продавець товарів/послуг зобов`язаний в установлені терміни скласти податкову накладну, зареєструвати її в Єдиному реєстрі податкових накладних та надати покупцю за його вимогою.

Пунктом 201.1 статті 201 ПК України передбачено, що на дату виникнення податкових зобов`язань платник податку зобов`язаний скласти податкову накладну в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, електронного підпису уповноваженої платником особи та зареєструвати її в Єдиному реєстрі податкових накладних у встановлений цим Кодексом термін.

Реєстрація податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних може бути зупинена в порядку та на підставах, визначених Кабінетом Міністрів України (пункт 201.16 статті 201 ПК України).

Пунктом 5 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165 (далі - Порядок № 1165) передбачено, що платник податку, яким складено та/або подано для реєстрації в Реєстрі податкову накладну/розрахунок коригування, що не відповідають жодній з ознак безумовної реєстрації, перевіряється щодо відповідності критеріям ризиковості платника податку (додаток 1), показникам, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку (додаток 2).

Податкова накладна/розрахунок коригування, що не відповідають жодній з ознак безумовної реєстрації, перевіряються щодо відповідності відображених у них операцій критеріям ризиковості здійснення операцій (додаток 3).

Відповідно до абзаців 1-6 пункту 6 Порядку №1165 у разі коли за результатами автоматизованого моніторингу платник податку, яким складено податкову накладну/розрахунок коригування, відповідає хоча б одному критерію ризиковості платника податку, реєстрація таких податкової накладної/розрахунку коригування зупиняється.

Питання відповідності/невідповідності платника податку критеріям ризиковості платника податку розглядається комісією регіонального рівня.

У разі встановлення відповідності платника податку хоча б одному з критеріїв ризиковості платника податку комісією регіонального рівня приймається рішення про відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку.

Включення платника податку до переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника податку, здійснюється в день проведення засідання комісії регіонального рівня та прийняття відповідного рішення.

Платник податку отримує рішення про відповідність критеріям ризиковості платника податку через електронний кабінет у день прийняття такого рішення (додаток 4).

У рішенні зазначається підстава, відповідно до якої встановлено відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку.

У пункті 8 додатку 1 до Порядку №1165 встановлено наступні Критерії ризиковості платника податку на додану вартість: у контролюючих органах наявна податкова інформація, яка стала відома у процесі провадження поточної діяльності під час виконання покладених на контролюючі органи завдань і функцій, що визначає ризиковість здійснення господарської операції, зазначеної в поданих для реєстрації податковій накладній/розрахунку коригування.

Системний аналіз викладених правових норм свідчить про те, що при здійсненні операцій з постачання товарів платник податку - продавець товарів зобов`язаний в установлені терміни скласти податкову накладну та зареєструвати її в Єдиному реєстрі податкових накладних. У разі наявності у контролюючого органу податкової інформації, що визначає ризиковість здійснення господарської операції, зазначеної в поданій для реєстрації податковій накладній, комісією регіонального рівня приймається рішення про відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку. Прийняття рішення про відповідність платника податку критеріям ризиковості не збігається у часі з днем складання податкової накладної та подання платником податку такої податкової накладної для реєстрації в ЄРПН. У рішенні зазначається підстава, відповідно до якої встановлено відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку.

Судом встановлено, що 25.08.2023 Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків прийнято рішення №18002 про відповідність платника податку - ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор критеріям ризиковості платника податку на підставі п. 8 Критеріїв ризиковості платника податку, з підстав «у зв`язку з виявленням обставин та/або отриманням інформації контролюючим органом у процесі поточної діяльності».

Підставою для прийняття вищезазначеного рішення визначено п. 8 Критеріїв ризиковості платника податку, а саме: « 11 накопичення залишків нереалізованих товарів за відсутності (недостатності) місця для їх зберігання (власних, орендованих складських приміщень) відповідно до поданої до контролюючого органу звітності».

Крім того, у графі «Інформація, за якою встановлено відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку» рішення від 25.08.2023 №18002 вказано:

- тип операції «придбання», період здійснення господарської операції - з 01.07.2023 по 31.07.2023, код УКТЗЕД операції, визначеної як ризикова - 220300, податковий номер платника податку, задіяного в ризиковій операції - 31082518;

- тип операції «придбання», період здійснення господарської операції - з 01.07.2023 по 31.07.2023, код УКТЗЕД операції, визначеної як ризикова - 220890, податковий номер платника податку, задіяного в ризиковій операції - 31082518;

- тип операції «придбання», період здійснення господарської операції - з 01.07.2023 по 31.07.2023, код УКТЗЕД операції, визначеної як ризикова - 220860, податковий номер платника податку, задіяного в ризиковій операції - 31082518;

- тип операції «придбання», період здійснення господарської операції - з 01.07.2023 по 31.07.2023, код УКТЗЕД операції, визначеної як ризикова - 2204, податковий номер платника податку, задіяного в ризиковій операції - 31082518;

- тип операції «придбання», період здійснення господарської операції - з 31.07.2023 по 31.07.2023, код УКТЗЕД операції, визначеної як ризикова - 22082012, податковий номер платника податку, задіяного в ризиковій операції - 31082518.

30.08.2023 ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор подано до контролюючого органу повідомлення про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку критеріям ризиковості платника податку, у переліку зазначено про надання 58 документів, що не заперечується відповідачем, зокрема:

- пояснення від 30.08.2023 №30/08;

- лист щодо продовження договорів оренди Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 02.09.2022 №50-12.01-1855;

- договір оренди цілісного майнового комплексу ДП «Золотоніський лікеро - горілчаний завод» від 25.09.2002 №842;

- акт приймання-передачі в оренду майна ДП «Золотоніський лікеро - горілчаний завод» від 25.09.2002;

- договір про внесення змін від 23.10.2017 №1 до договору оренди цілісного майнового комплексу ДП «Золотоніський лікеро-горілчаний завод» від 25.09.2002 №842;

- договір оренди складського приміщення від 10.04.2019 №10/04-2019;

- акт приймання-передачі за договором оренди складського приміщення від 0.04.2019 № 10/04-2019;

- додаткова угода до Договору оренди складського приміщення від 10.04.2019 №10/04-2019;

- відомості з Державного реєстру речових прав;

- витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку;

- виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;

- ліцензію на право роздрібної торгівлі від 20.09.2022 №23080308202202082 (адреса місця торгівлі: Україна, Черкаська обл., м. Золотоноша, вул. Новоселівська, буд. 1) та від 09.02.2023 №23080308202300280 (адреса місця торгівлі: Україна, Черкаська обл., м.Золотоноша, вул. Шевченка, буд. 141);

- ліцензію на виробництво алкогольних напоїв від 29.06.2021 №990108202100060;

- ліцензію на право оптової торгівлі алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додавання спирту) від 21.12.2021 № 990208202100103;

- ліцензію на право оптової торгівлі алкогольними напоями - сидром та перрі (без додання спирту) від 20.04.2023 №990209202300024;

- договір поставки від 03.05.2023 №01/05/29-4;

- договір поставки від 03.02.2023 №3655/23-ч;

- договір поставки від 31.12.2022 №3100/1;

- договір поставки від 03.01.2023 №8070;

- договір поставки від 03.02.2023 №П6069;

- договір поставки від 01.04.2021 №01/04-2021-1;

- видаткові накладні від 03.07.2023 №АВ00-067453, від 10.07.2023 №АБ00- 071499, від 17.07.2023 №АБ00-075313, №АБОО-074957, від 28.07.2023 №АЦБ- 056574, від 06.07.2023 №216881, від 04.07.2023 №704021, від 11.07.2023 №711023, від 25.07.2023 №ЛВА00067982, від 26.07.2023 №ЛВА00068650, від 28.07.2023 №ЛВА00069469, від 31.07.2023 №ЛВА00069955, від 09.07.2023 №ЛВА00062347, від 31.07.2023 №ЛВА00069927, від 16.07.2023 №ЛВА00064787;

- ТТН від 06.07.2023 №АБ00-066998, від 11.07.2023 №АБ00-069287, від 20.07.2023 №АБ00-073964, №АБОО-073963, від 28.07.2023 №56574, від 08.07.2023 № 805925, від 18.07.2023 №820168, №918438, №817808, №818430, від 25.07.2023 №830299, від 25,07.2023 №67982, від 26.07.2023 №68650, від 28.07.2023 №69469, від 31.07.2023 №69955, від 09.07.2023 №62347, від 31.07.2023 №69927, від 16.07.2023 №64787, від 11.07.2023 №УТ-0711012;

- квитанцію до платіжних інструкцій №66325852, №66325853, №66473190, №66473191, №66546330, №66546332, від 11.07.2023 № 66356655, №66356656, від 17.07.2023 №66404478, №66404479, від 18.07.2023 №66427515, №66427516, від 26.07.2023 №66517919, №66517920, від 11.07.2023 №66356718, №66356719, від 05.07.2023 №66300087, №66300088, від 17.07.2023 №66404658, №66404659, №66404610, №66404611, від 21.07.2023 №66465063, №66465064, від 18,07.2023 №66427515, №66427516, від 26.07.2023 №66517919, №66517920, від 11.07.2023 №66356655, №66356656, від 17.07.2023 №66404478, №66404479;

- платіжну інструкцію від 18.07.2023 №12508;

- податкові накладні від 31.07.2023 №2079, №2077, від 16.07.2023 №1162, від 26.07.2023 №1913, від 25.07.2023 №1914, від 09.07.2023 №1159, від 28.07.2023 №2021, від 06.07.2023 №6894, від 04.07.2023 №62, від 11.07.2023 №262, від 03.07.2023 №320, від 10.07.2023 №4280, від 17.07.2023 №8040, від 17.07.2023 №7691.

ТОВ «ЗЛГЗ «ЗЛАТОГОР» надано відповідачу інформацію щодо придбання у липні 2023 року горілки (код УКТЗЕД 220860), лікеро-горілчаних виробів (код УКТЗЕД 220890), коньяку (код УКТЗЕД 22082012), вин виноградних (код УКТЗЕД 2204), пива (код УКТЗЕД 220300) у ТОВ «ЛВР АЛКО» (42784646), ПП «АБ ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 25101110), ПП «ГУРТОВА БАЗА» (код ЄДРПОУ 44714607), ПСП «НЬЮТОН» (код ЄДРПОУ 24354040), ПП «ТОРГОВИЙ ДІМ «ПОЛЯКОВ» (код ЄДРПОУ 32268131), ФОП ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 ).

Однак, відповідно до звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі форми № 1-ОА за липень 2023 року, встановлено наявність численних залишків алкогольних напоїв на кінець звітного місяця: горілка (код УКТЗЕД 220860) - 300 627,255 дал; лікеро-горілчані вироби (код УКТЗЕД 220890) - 271 435,11 дал; коньяк (код УКТЗЕД 22082012) - 239 450,329 дал; вина виноградні (код УКТЗЕД 2204) - 409 994,887 дал; пиво (код УКТЗЕД 220300) - 2 218 059,125 дал. Разом з цим, загальна площа місць зберігання, що використовуються ТОВ «ЗЛГЗ «ЗЛАТОГОР» становить лише 1659,8 кв. метрів.

За наслідками аналізу отриманих від позивача вищезазначених документів Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків встановлено, що позивачем не надано до контролюючого органу: регістри бухгалтерського обліку; виписки з банку про рух грошових коштів; накладні, що передбачені п. 3.1 Договору поставки №3100/1; акт звірки взаєморозрахунків, що передбачені п. 3.7 Договору поставки №3655/23-ч; акти-приймання передачі, що передбачені Договором поставки №01/04-2021-1; товарно-транспортні, накладні, що передбачені п. 1.2 Договору поставки №8070; товарно-транспортні накладні до видаткової накладної від 06.07.2023 № 216881; банківських виписок з особового рахунку ТОВ «ЗЛГЗ «ЗЛАТОГОР» за липень 2023 року, які підтверджують сплату коштів за постачання товару; інвентаризаційні описи та складські квитанції, які підтверджують рух товару на складі та утворення відповідних залишків.

Крім того, Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків встановлено, що контрагент позивача - ПП «Торговий Дім «ПОЛЯКОВ» (код ЄДРПОУ - 32268131) включено до журналу ризикових підприємств на підставі Рішення про відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку від 30.08.2023 № 56787, підстава: п. 8 Критеріїв ризиковості платника податку (15- постачання/придбання товарів з обмеженим терміном придатності за відсутності їх реалізації та/або переробки, та/або відповідних засобів зберігання, та/або придбання послуг' оренди відповідних основних засобів). Також Комісією встановлено, що контрагент позивача - ФОП ОСОБА_2 (РНОКПП - НОМЕР_1 ) включено до журналу ризикових підприємств на підставі Рішення про відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку від 14.08.2023 № 53932, підстава: п. 8 Критеріїв ризиковості платника податку (03 - відсутність необхідних умов та/або обсягів матеріальних ресурсів для виробництва товарів, виконання робіт або надання послуг в обсягах, відображених у податковій накладній/розрахунку коригування (відсутні відомості про об`єкти оподаткування, відсутнє придбання послуг оренди об`єктів оподаткування, послуг транспортування, послуг оренди місць зберігання товарно-матеріальних цінностей, послуг оренди місць зберігання паливно-мастильних матеріалів тощо), відповідно до поданої до контролюючих органів звітності, 07 - недостатня кількість трудових ресурсів, необхідних для здійснення господарської операції в обсягах, зазначених у податковій накладній/розрахунку коригування (за відсутності інформації щодо придбання послуг з виконання робіт, які необхідні для здійснення господарської операції), 12 - постачання товарів (послуг) платнику(ам) податку, щодо якого(их) прийняте рішення про відповідність критеріям ризиковості платника податку, 13 - придбання товарів (послуг) у платника(ів) податку, щодо якого(их) прийняте рішення про відповідність критеріям ризиковості платника податку, 15 - постачання/придбання товарів з обмеженим терміном придатності за відсутності їх реалізації та/або переробки, та/або відповідних засобів зберігання, та/або придбання послуг оренди відповідних основних засобів).

Таким чином, Комісією з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків прийнято рішення від 07.09.2023 року №18990 про відповідність товариства з обмеженою відповідальністю Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор критеріям ризиковості платника податку відповідно до пункту 8 Критеріїв ризиковості платника податку на додану вартість, оскільки, як зазначалось вище, позивачем не у повній мірі надано до контролюючого органу документи, які підтверджують зберігання продукції, залишок якої відображено у Звіті про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за липень 2023 року, в тому числі не надано регістри бухгалтерського обліку, акти звірки взаємних розрахунків тощо.

Таким чином, суд дійшов висновку, що оскаржуване рішення винесено за наявності підстав для визнання ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод Златогор таким, що відповідає пункту 8 Критеріїв ризиковості платника податку у зв`язку з тим, що позивачем не надано до контролюючого органу документи, які підтверджують зберігання продукції, залишок якої відображено у Звіті про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за липень 2023 року, в тому числі не надано регістри бухгалтерського обліку, акти звірки взаємних розрахунків. У рішенні зазначена підстава, відповідно до якої встановлено відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку.

За наведених обставин, суд дійшов висновку, що оскаржуване рішення Комісії з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 07.09.2023 року №18990 винесено за наявності визначених законодавчо підстав, у межах наданих повноважень та оформлено з дотриманням встановлених вимог.

За таких обставин суд, за правилами, встановленими ст. 90 Кодексу адміністративного судочинства України, перевіривши наявні у справі докази, вважає заявлені позовні вимоги не обґрунтованими та такими, що не підлягають до задоволення.

У відповідності до положень частини першої статті 9 КАС України розгляд і вирішення справ в адміністративних судах здійснюються на засадах змагальності сторін та свободи в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Частиною 1 статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 78 цього Кодексу.

Частиною 2 ст. 77 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб`єкта владних повноважень обов`язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача.

У таких справах суб`єкт владних повноважень не може посилатися на докази, які не були покладені в основу оскаржуваного рішення, за винятком випадків, коли він доведе, що ним було вжито всіх можливих заходів для їх отримання до прийняття оскаржуваного рішення, але вони не були отримані з незалежних від нього причин.

Підстави для розподілу судових витрат відсутні.

Керуючись ст.ст.2-14, 138-139, 242-245, 255, 295 КАС України, суд

ВИРІШИВ:

У задоволенні позову відмовити повністю.

Копію рішення направити учасникам справи.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. Апеляційна скарга може бути подана до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного його тексту.

Суддя Альона КАЛІНОВСЬКА

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116518220
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо адміністрування окремих податків, зборів, платежів, з них зупинення реєстрації податкових накладних

Судовий реєстр по справі —580/8618/23

Ухвала від 16.02.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Рішення від 24.01.2024

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Альона КАЛІНОВСЬКА

Ухвала від 06.10.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Альона КАЛІНОВСЬКА

Ухвала від 25.09.2023

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Альона КАЛІНОВСЬКА

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні