Ухвала
від 24.01.2024 по справі 528/931/22
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 528/931/22

Провадження № 2/528/98/24

У Х В А Л А

Іменем України

м. Гребінка

24 січня 2024 року Гребінківський районний суд Полтавської області в складі :

головуючого судді Вітківського М.О.,

при секретарі Коваленко О.В.

за участі сторін:

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представників відповідача ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні з повною технічною фіксацією цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради про захист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної шкоди,-

в с т а н о в и в:

На підставі ч. 6 ст. 259 ЦПК України, зважаючи на складність у викладенні повної ухвали суду, пов`язаної з потребою у обґрунтуванні доводів, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини, а складання повного тексту ухвали відкласти на строк не більш як п`ять днів.

Керуючись ст.ст.19,76,84,189-200,277 ЦПК України,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача адвоката Юхимович С.А. про витребування доказів та про перехід до загального позовного провадження задовольнити частково.

Витребувати у закладі дошкільної освіти «Теремок», що розташований за адресою: 37400, м.Гребінка, провул.Піонерський 1/2, Лубенського району, Полтавської області наступні докази:

- Належним чином завірений колективний договір укладений між адміністрацією закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області та трудовим колективом закладу;

- Належним чином завірений штатний розпис працівників закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області (зі змінами), з зазначенням посад, чисельності персоналу та окладів для кожної професії за період з 2018-2021 р.р.;

- Належним чином завірені правила внутрішнього трудового розпорядку закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області;

- Належним чином завірені посадові інструкції працівників закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області, а саме: кухаря ОСОБА_6 , завгоспа ОСОБА_7 , сантехніка ОСОБА_8

- Належним чином завірений табель робочого часу та відомості виплати заробітної плати працівнику закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області сантехнику ОСОБА_9 за 2018-2021 р.р.

Здійснити перехід зі спрощеного позовного провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради про захист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної шкоди до загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 12 лютого 2024 року о 13.00 годині в приміщенні Гребінківського районного суду Полтавської області, за адресою: 37400, Полтавська область, м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 4.

В іншій частині заявленого клопотання відмовити.

Повторно витребувати - з СПД №1 ВП №1 Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області інформацію про те, яке прийняте рішення за заявою ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , про вчинення кримінального правопорушення директором закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області - Водоп`ян С.В.

Попередити посадових осіб закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області та СД ВП №1 Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області, про те, що в разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Копії ухвали направити: закладу дошкільної освіти «Теремок» Гребінківської міської ради Полтавської області, СД ВП №1 Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області на виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею і оскарженню не підлягає.

Відповідно до ч. 2 ст. 353 ЦПК України заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Повний текст ухвали буде складено протягом п`яти днів.

Суддя М. О. Вітківський

Дата ухвалення рішення24.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116527923
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —528/931/22

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Вітківський М. О.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Вітківський М. О.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Вітківський М. О.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Вітківський М. О.

Ухвала від 26.10.2022

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Вітківський М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні