Ухвала
від 15.01.2024 по справі 201/9324/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/9324/23

Провадження № 2/201/3031/2023

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

і відкриття провадження

15січня 2024року суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська - Наумова О.С., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Обслуговуюча компанія «Затишок сервіс» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

11 серпня 2023 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Обслуговуюча компанія «Затишок сервіс» звернулося до Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська з позовом до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями, головуючим по справі визначено суддю Наумову О.С.

Судом вживалися заходи щодо вставлення місця проживання відповідача.

Спір у справі виник між позивачем ТОВ «Обслуговуюча компанія «Затишок сервіс», яке знаходиться за адресою: 49107, м. Київ, вул. Високовольтна, буд. 14К, к. 116 і відповідачем ОСОБА_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 .

Предметом спору є стягнення заборгованості з підстав, вказаних в позові.

Підсудність справи визначена згідно з положеннями ч. 1 ст. 30 ЦПК України.

Враховуючи, що відповідно до положень п. 1 ч. 6 ст. 19 ЦПК України справа є малозначною, то згідно з ч. 1 ст. 274 ЦПК України вона підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України розгляд справи в спрощеному позовному провадженні проводити в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Представник позивача у поданому до суду позові заявив клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження та за його відсутності при винесенні заочного рішення по справ, а також про отримання процесуальних документів в електронному вигляді. Інших заяв і клопотань від сторони позивача до суду не надійшло.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Враховуючи, що підстав для залишення без руху, повернення позивачу позовної заяви, відмови у відкритті провадження невстановлено, керуючись ст. ст. 27, 187, 353 ЦПК України, суддя,

УХВАЛИВ:

Прийняти позовнузаяву дорозгляду івідкрити провадження у цивільній справі № 201/9324/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Обслуговуюча компанія «Затишок сервіс» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження та згідно з ч. 5 ст. 279 ЦПК України з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити проведення судовогозасіданнядлярозгляду справипосуті на 17 год. 00 хв. 12 лютого 2024 року, про що повідомити сторони.

Відповідач має право подати до суду відзив на позовну заяву у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи мають бути надані суду. Форма та зміст відзиву передбачені ст. 178 ЦПК України.

Відповідно до ч. 2 ст. 191 ЦПК України, у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ст. 199 ЦПК України, позивач та відповідач в п`ятиденний строк з моменту отримання відповідно відзиву та відповіді на відзив мають право подати до суду відповідь на відзив та заперечення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.С.Наумова

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116530146
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —201/9324/23

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Наумова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні