Ухвала
від 22.01.2024 по справі 272/1295/23
АНДРУШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 272/1295/23

Провадження № 2/272/135/24

УХВАЛА

22 січня 2024 року

Суддя Андрушівського районного суду Житомирської області Карповець В.В., розглянувши у м. Андрушівка заяву представника позивача ОСОБА_1 , про проведення судових засідань з її участю в режимі відеоконференції, суд -

встановив:

У провадженні Андрушівського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа: Служба у справах дітей Андрушівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та встановлення графіку зустрічей.

22 січня 2024 року на адресу суду від представника позивача, ОСОБА_1 , надійшло клопотання про проведення судових засідань у вказаній цивільній справі з її участю в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів на весь період розгляду справи Андрушівським районним судом Житомирської області. Вказане клопотання представник позивача обґрунтувала, тим що не має можливості прибути до Андрушівського районного суду у зв`язку із відсутністю належного транспортного сполучення між м. Києвом та м. Андрушівка, Бердичівського району, Житомирської області вона немає

Відповідно до ч. 3, ч. 5 ст. 212 ЦПК України, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ураховуючи зазначене, з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та проводити судові засідання з її участю в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи "EasyCon" на весь період розгляду справи Андрушівським районним судом Житомирської області.

Керуючись ст. ст.198, 212, 260 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Судові засідання по цивільній справі №272/1295/23, провадження №2/272/135/24 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа: Служба у справах дітей Андрушівської міської ради про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та встановлення графіку зустрічей, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення Андрушівського районного суду Житомирської області з використанням власних технічних засобів за допомогою онлайн - сервісу "EasyCon" з участю представника позивача ОСОБА_1 , електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , на весь період розгляду справи Андрушівським районним судом Житомирської області.

Попередити, що відповідно до ч. 4 ст. 212 ЦПК ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідне клопотання.

Відеоконференція буде проведена за допомогою онлайн - сервісу "EasyCon", за веб -посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати особі, яка братиме участь у підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції, представнику позивача ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ,).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:В. В. Карповець

СудАндрушівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116541991
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —272/1295/23

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Карповець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні