Ухвала
від 09.01.2024 по справі 757/551/24-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/551/24-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 січня 2024 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання сторони кримінального провадження № 12023000000001345 від 18.07.2023 прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією Украі?ни та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження № 12023000000001345 від 18.07.2023 прокурора третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією Украі?ни та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 про арешт майна.

Згідно з нормою ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Прокурор в судове засідання не з`явився, проте слідчий подав письмову заяву про розгляд клопотання за його відсутності, в якій клопотання з викладених у ньому підстав підтримав, просив задовольнити. Розгляд справи просив здійснювати без виклику власників майна.

На підставі ч. 2 ст. 172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатися без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо це є необхідним з метою забезпечення арешту майна.

Частиною 1 статті 172 КПК України, передбачено, окрім іншого, що неприбуття слідчого, прокурора у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

У відповідності до положень ст. 26 КПК України, сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та спосіб, передбачених цим Кодексом.

Враховуючи положення закону та принцип диспозитивності, слідчий суддя визнав можливим прийняти рішення по суті клопотання на підставі наявних доказів.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали провадження за клопотанням, приходить до наступного висновку.

З матеріалів клопотання вбачається, що Слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12023000000001345 від 18.07.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 КК України.

В обґрунтування вимог клопотання прокурор вказує наступне.

Досудовим розслідуванням установлено факти, які свідчать про розтрату службовими особами Державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (надалі ДП «АМПУ») та його філій бюджетних коштів в особливо великих розмірах, виділених державою на замовлення товарів та послуг, необхідних для функціонування підприємства, шляхом зловживання своїм службовим становищем, з корисливих мотивів на користь третіх осіб, а також подальшу легалізацію таких коштів.

Так, службові особи ДП «АМПУ» та його філії «Днопоглиблювальний флот», за попередньою змовою з уповноваженим представником WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр) на території України ОСОБА_4 , домовились про організацію тендеру на закупівлю послуг «Прокат водного транспортного устаткування з екіпажем (послуги з фрахтування земкаравану (на умовах тайм-чартеру))» за завищеними цінами на загальну суму 10,5 млн євро (понад 350 млн грн).

З метою можливості проведення тендеру на участь у ньому вийшло дві підконтрольні вказаним вище особам іноземні компанії WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр) та DENTAR DTNNIZCILIK (Туреччина), з яких переможцем стало WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр).

За результатами проведеної закупівлі, 13.10.2020 між ДП «АМПУ», в особі філії «Днопоглиблювальний флот» ДП «АМПУ», та WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр) укладено договір про надання послуг від 13.10.2020 № 52-В-ФДФ-20, за яким останнє передає в оренду до кінця 2023 року на умовах тайм-чартеру багато черпаковий земкараван «Dunay, три саморозвантажувальних ґрунтовивозних баржі «Ізмаїльська», «Куяльницька» та «Київська», буксир MZ-9 та надувний катер RIB-500 з обладнанням для промірних робіт.

Ціни на оренду значно завищенні, оскільки оренда буксиру і катера разом коштує 6695 євро (223 тис. грн) на добу, а кожної з трьох барж окремо 2580 євро (86 тис. грн) на добу, що на 30% вище ринкової вартості по Одеській області, чим завдали державі збитків в особливо великих розмірах.

Сюди входить оплата судновласником всіх видів постачання, а також витрат на технічне обслуговування, сплату портових зборів, страхових платежів, на утримання суднового екіпажу, електроенергію на березі, послуги буксирів, агентську винагороду тощо.

У подальшому, з метою легалізації коштів, отриманих у результаті завищення ціни на оренду, ОСОБА_4 , використовуючи реквізити підконтрольних суб`єктів господарювання, які зареєстровані в Україні та за її межами, а також розрахункові рахунки, які належать йому та близьким особам, вивів отримані кошти.

Водночас, на виконання пункту 8.8. Плану проведення заходів державного фінансового контролю Держаудитслужби України на ІV квартал 2021 року (в частині інспектувань) та відповідно до направлення від 07.10.2021 №1827, уповноваженими працівниками Держаудитслужби України проведено ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності ДП «АМПУ» за період з 01.12.2017 по 30.06.2021, за результатами якої складено акт від 29.11.2021 № 05-21/4, в якому відображено зокрема те, що філією «Днопоглиблювальний флот» ДП «АМПУ» безпідставно проведено списання палива по земкаравану WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр) на підставі щомісячних звітів про використання паливних ресурсів при відсутності первинних документів на загальну суму 24 456 416,33 грн (жовтень-грудень 2020 року 9 729 876,56 грн, І півріччя 2021 року 14 726 539,77 грн), що призвело до втрат фінансових (матеріальних) ресурсів ДП «АМПУ» на вказану суму.

Разом з цим, під час досудового розслідування отримано узагальнений матеріал від Державної служби фінансового моніторингу України (надалі Держфінмоніторинг).

Під час його опрацювання встановлено низку компаній, які афілійовані ОСОБА_4 , а саме: ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТ», ТОВ «ПЕЙД», ТОВ «КАНТАРЕЛЛ УКРАЇНА», WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр), CANTARELLTRADING LTD (Кіпр).

Держфінмоніторингом установлено фінансові операції вказаних юридичних осіб, які можуть бути причетні до сприяння у проведенні протиправних діянь та фінансових операцій, пов`язаних із легалізацією коштів через підконтрольні суб`єкти господарювання.

Також, Держфінмоніторингом установлено, що державні та комунальні підприємства здійснюють перерахування коштів підприємствам ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТ», ТОВ «ПЕЙД», ТОВ «КАНТАРЕЛЛ УКРАЇНА» та іншим, більшість із яких стосується оплати за нафтопродукт, паливо, дизельне паливо.

У подальшому, кошти перераховуються за кордон на рахунки нерезидентів, які зареєстровані у різних країнах світу, але левова частка з них має зв?язок із бенефіціарними власниками з рф або постачається продукт країни походження рф та Білорусь.

Окрім того, встановлено, що ТОВ «ПЕЙД» та ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТ» протягом 2022-2023 року проводять митні операції з CANTARELLTRADING LTD (Кіпр), кінцевим бенефіціарним власником якої є громадянин рф.

Додатково, у результаті проведення слідчих (розшукових) та процесуальних дій встановлено інші підконтрольні ОСОБА_4 юридичні особи, розрахункові рахунки яких останній використовує в процесі легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом. Серед них можна виділити ТОВ «БАРТ», ТОВ «ВІКТОРІЯ 2008», ТОВ«ПРОМТЕХПОСТАЧІНВЕСТ», ТОВ «ФК «ПЛАЗА ІНВЕСТ», ТОВ «ФОТОН ЕКСТРА».

Під час огляду руху коштів по рахунках ОСОБА_4 та вищевказаних суб`єктів господарювання встановлено активне використання ризикових фінансових інструментів (готівка, цінні папери, надання фінансової допомоги, позики), що можуть використовуватись з метою ухилення від сплати податків, а фінансові операції проведені фізичними особами, які перевищують офіційно отриманий дохід, можуть свідчити про використання коштів із невстановлених джерел, з подальшою їх легалізацією шляхом придбання високоліквідних активів, у тому числі внесків до статутного капіталу юридичної особи та перерахування коштів за кордон.

Окрім цього встановлено, що ОСОБА_4 зареєстрований суб`єктом підприємницької діяльності із основним видом діяльності консультування з питань комерційної діяльності та керування. Вартість наданих послуг у цій сфері важко визначити та доказати факт надання таких послуг, але спостерігається тенденція отримання даною фізичною особою доходу, як самозайнятою особою у мільйонних розмірах, при цьому він же надає та отримує фінансову допомогу або позику з цими же компаніям по відношенню до яких виступає афілійованою особою, що має ознаки проведення схемних операцій, які направлені на оптимізацію сплати податків до бюджету афілійованими юридичними особами.

З метою успішного ведення протиправної діяльності ОСОБА_4 використовує рахунки зазначених суб?єктів господарювання, які відкриті в українських банківських установах.

Так, у ТОВ «БАРТ» (код ЄДРПОУ 31842024) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_1 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_2 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «ВІКТОРІЯ 2008» (код ЄДРПОУ 35389795) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_3 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДННИЙ»: НОМЕР_4 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_5 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТ» (код ЄДРПОУ 32223787) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_6 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_7 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_8 (978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_9 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_10 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_11 -УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_12 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_13 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_14 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «СЕНС БАНК»: НОМЕР_15 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_16 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «КАНТАРЕЛЛ УКРАЇНА» (код ЄДРПОУ 42815951) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_17 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО, 840-ДОЛАР США);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_18 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 643-РОСIЙСЬКИЙ РУБЛЬ);

-АБ «УКРГАЗБАНК»: НОМЕР_19 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_20 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_21 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО); НОМЕР_22 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «ПЕЙД» (код ЄДРПОУ 31431743)наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_23 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_24 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_25 (978-ЄВРО); НОМЕР_26 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_27 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО); НОМЕР_28 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

У ТОВ «ФК «ПЛАЗА ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 43415392)наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АТ «ЮНЕКС БАНК»: НОМЕР_29 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ), НОМЕР_30 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_31 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_32 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_33 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_34 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «ПУМБ»: НОМЕР_35 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «УКРГАЗБАНК»: НОМЕР_36 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_37 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «ПРОМТЕХПОСТАЧІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 41248208)наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АТ «УКРСИББАНК»: НОМЕР_38 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_39 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_40 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «ПУМБ»: НОМЕР_41 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

У ТОВ «ФОТОН ЕКСТРА» (код ЄДРПОУ 35303414)наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_42 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО); НОМЕР_43 (840-ДОЛАР США).

У WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_44 (840-ДОЛАР США, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО).

У CANTARELLTRADING LTD (Кіпр) наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_45 , НОМЕР_46 .

У ФОП ОСОБА_4 наявні наступні рахунки в таких банківських установах:

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_47 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_48 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

Разом з цим, безпосередньо у ОСОБА_4 як фізичної особи наявні наступні персональні рахунки в таких банківських установах, на які останній переказує кошти зі своїх рахунків як ФОП та отримує можливість безперешкодно розпоряджатися коштами, отриманими злочинним шляхом, а саме:

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_49 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_50 (756 ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ФРАНК, (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_51 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_52 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_53 (978-ЄВРО); НОМЕР_54 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_55 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_56 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_57 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_58 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_59 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_60 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

Постановою старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_5 від 02.01.2024 грошові кошти, які знаходяться на вищевказаних рахунках,визнано речовими доказами у кримінальному провадженні, оскільки вони набуті кримінально протиправним шляхом, тобто відповідають критеріям, визначеним ст. 98 КПК України.

Прокурор вказує, що з урахуванням вказаних обставин, з метою забезпечення збереження даних речових доказів від їх відчуження чи інших негативних наслідків, які можуть перешкодити проведенню всебічного та повного досудового розслідування, зважаючи на те, що в даному випадку обмеження права власності є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження, сторона обвинувачення вважає за необхідне накласти арешт на грошові кошти, які знаходяться на вказаних вище банківських рахунках.

Статтею 170 КПК України, передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно з ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

У відповідності до ч. 3 ст. 170 КПК України, є достатні підстави вважати, що зазначене майно, відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

Статтею 98 КПК України, визначено, що речовими доказамиє матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно з ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладенийу встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, грошіу будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі коштита цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Одночасно при розгляді клопотання, поданого в порядкуст. 172 КПК України, слідчий суддя не вирішує питання належності та допустимості доказів, отриманих в ході досудового розслідування, оскільки оцінка допустимості доказів має бути вирішена відповідно до вимогст. 89 КК Українипід час ухвалення судового рішення при судовому розгляді кримінального провадження.

Прокурором наведено вагомі доводи, які свідчать про необхідність накладення арешту на вказане майно, для ефективного розслідування.

Зокрема, матеріали провадження свідчать, що на даному етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою запобігання їх зникнення, що може перешкодити кримінальному провадженню, а слідчий суддя, в свою чергу, не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для визнання особи винною чи невинною у вчиненні злочину, а лише зобов`язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

При цьому, доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження слідчим суддею не встановлено.

Враховуючи викладене, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання прокурора про накладення арешту на майно підлягає задоволенню з метою забезпечення цілей кримінального провадження, а саме: збереження речових доказів.

Разом з цим, слідчий суддя враховує й те, що у даному випадку обмеження права власності є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження та обставини кримінального провадження станом на час прийняття рішення вимагають вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження як накладення арешту.

За таких обставин приходжу до висновку про задоволення клопотання.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 2, 26, 107, 170-173, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на грошові кошти та заборонити відчужувати кошти (в частині видаткових операцій, крім обов`язкових платежів до бюджету), які знаходяться на наступних банківських рахунках:

2.1. ТОВ «БАРТ» (код ЄДРПОУ 31842024):

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_1 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_2 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.2. ТОВ «ВІКТОРІЯ 2008» (код ЄДРПОУ 35389795):

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_3 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДННИЙ»: НОМЕР_4 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_5 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.3. ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТ» (код ЄДРПОУ 32223787):

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_6 (840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_7 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_8 (978-ЄВРО, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_9 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_10 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_11 -УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_12 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_13 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_14 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «СЕНС БАНК»: НОМЕР_15 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_16 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.4. ТОВ «КАНТАРЕЛЛ УКРАЇНА»(код ЄДРПОУ 42815951):

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_17 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО, 840-ДОЛАР США);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_18 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО, 643-РОСIЙСЬКИЙ РУБЛЬ);

-АБ «УКРГАЗБАНК»: НОМЕР_19 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_20 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_21 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО); НОМЕР_22 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.5. ТОВ «ПЕЙД»(код ЄДРПОУ 31431743):

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_23 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_24 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_25 (978-ЄВРО); НОМЕР_26 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_27 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО); НОМЕР_28 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

2.6. ТОВ «ФК «ПЛАЗА ІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 43415392):

-АТ «ЮНЕКС БАНК»: НОМЕР_29 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ), НОМЕР_30 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_31 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_32 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КІБ»: НОМЕР_33 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_34 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «ПУМБ»: НОМЕР_35 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «УКРГАЗБАНК»: НОМЕР_36 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АТ «КБ «ГЛОБУС»: НОМЕР_37 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.7. ТОВ «ПРОМТЕХПОСТАЧІНВЕСТ»(код ЄДРПОУ 41248208):

-АТ «УКРСИББАНК»: НОМЕР_38 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_39 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_40 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 840-ДОЛАР США, 978-ЄВРО)

-АТ «ПУМБ»: НОМЕР_41 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.8. ТОВ «ФОТОН ЕКСТРА»(код ЄДРПОУ 35303414):

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_42 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО); НОМЕР_43 (840-ДОЛАР США).

2.9. WHITEFORM CONTRACTS LTD (Кіпр):

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_44 (840-ДОЛАР США, 980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ, 978-ЄВРО).

2.10. CANTARELLTRADING LTD (Кіпр):

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_45 , НОМЕР_46 .

2.11. Фізичної особи - підприємцяКєлоєва ОСОБА_6 (РНОКПП НОМЕР_61 ):

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_47 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_48 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

2.12. Фізичної особи ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (РНОКПП НОМЕР_61 ):

-АБ «ПІВДЕННИЙ»: НОМЕР_49 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_50 (756 ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ФРАНК, (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_51 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_52 (840-ДОЛАР США); НОМЕР_53 (978-ЄВРО); НОМЕР_54 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_55 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_56 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_57 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_58 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ); НОМЕР_59 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ);

-ПАТ «БАНК ВОСТОК»: НОМЕР_60 (980-УКРАЇНСЬКА ГРИВНЯ).

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Зобов`язати слідчого/прокурора у кримінальному провадженні передати ухвалу особі, на майно якої, накладено арешт.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу116544642
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/551/24-к

Ухвала від 09.01.2024

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Соколов О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні