Ухвала
від 24.01.2024 по справі 757/45240/23-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/45240/23-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 січня 2024 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах 2 відділу Управління розслідування особливо тяжких злочинів Головного слідчого управління Національної поліції України підполковника поліції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, -

ВСТАНОВИВ:

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах 2 відділу Управління розслідування особливо тяжких злочинів Головного слідчого управління Національної поліції України підполковника поліції ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні нотаріусів, а саме: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 .

В обґрунтування клопотання слідчий посилається на те, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України (далі ГСУ НПУ) здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні № 12021000000001357 від 02.11.2021.

У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що ОСОБА_24 , ІНФОРМАЦІЯ_1 діючи умисно, з корисливих мотивів, відповідно до поставленої мети у 2021 році, точну дату в ході досудового розслідування не встановлено, з метою вчинення злочинів, спрямованих на заволодіння ряду суб`єктів господарської діяльності на території міста Києва, створив злочинну організацію, контингент якої складається із постійних учасників (своєрідне ядро угруповання) і непостійних учасників, які брали участь у вчиненні злочинів епізодично або одноразово, які шляхом підробки установчих документів, здійснили фіктивну зміну керівництва ряду суб`єктів господарської діяльності (гаражних кооперативів, автостоянок, тощо), а також приватизували об`єкти нерухомості, що перебували у їхньому законному користуванні.

Протиправне заволодіння юридичними особами та їх майном здійснювалось шляхом підроблення протоколів загальних зборів членів кооперативів та додатків до них, протоколів загальних зборів уповноважених членів кооперативу та додатків до них, протоколів засідань правління, статутів кооперативів та інших документів, які давали підстави для проведення державної реєстрації та зміни складу членів кооперативів, які входили до органів правління на підставних осіб (так званих «фунтів», які не були членами кооперативів), після чого підроблені документи надавалися державному реєстратору для здійснення реєстраційних дій в ЄДР щодо зміни установчих документів та складу членів кооперативів, які входили до органів управління.

При цьому реєстрація в ЄДР установчих документів та нового складу членів кооперативів, які входили до органів управління, а також подальше фактичне захоплення кооперативів відбувалось у два етапи, а саме:

Перший етап полягав у тому, що підставні особи (так звані фунти), які, використовуючи завідомо підроблені документи, видавали себе за членів кооперативів, уповноважених на представлення інтересів кооперативів та спільно з визначеним ОСОБА_24 учасниками злочинної організації прибували до приватних нотаріусів, де підписували протоколи загальних зборів членів кооперативів та додатків до них, протоколів загальних зборів уповноважених членів кооперативів та додатків до них, протоколів засідань правління, статути кооперативів та інших документів кооперативів, відповідно до яких головою та членами кооперативів, ставали вказані учасники злочинної організації.

Після цього, на підставі поданих підроблених документів приватними нотаріусами здійснювались відповідні реєстраційні дії в ЄДР щодо зміни голів та складу членів кооперативу, які входили до органів правління, зокрема учасників кооперативів та установчих документів тощо.

Другий етап полягав у тому, що за вказівкою ОСОБА_24 учасники злочинної організації, які ставали головами кооперативів та увійшли до органів управління видаючи свої дії за законні, шляхом залучення інших учасників злочинної організації, які забезпечували силову підтримку, здійснювали фактичне захоплення територій кооперативів, тим самим передали кооперативи в управління злочинній організації для здійснення фактичного керівництва кооперативами та подальшим заволодінням їх майном.

Також встановлено, що через підконтрольних нотаріусів учасники злочинної організації в період із 2021 по 2023 рік незаконно заволоділи понад 45-ма об`єктами нерухомості на території міста Києва.

В судове засідання слідчий не з`явився, про місце і час розгляду клопотання повідомлений належним чином. Слідчий подав до суду заяву про розгляд вказаного клопотання у відсутність сторони обвинувачення, клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Згідно норми ч. 4 ст.107КПК України фіксація за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею не здійснювалась.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

З матеріалів клопотання вбачається, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України (далі ГСУ НПУ) здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні № 12021000000001357 від 02.11.2021.

В ході досудового розслідування виникла необхідність у тимчасовому доступі до документів, які знаходяться у володінні нотаріусів, а саме: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 .

Виходячи зі змісту вимог ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, одним із яких є тимчасовий доступ до речей і документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, дійшов висновку про наявність підстав для надання тимчасового доступу до речей та документів, оскільки без отримання вказаних документів неможливо встановити істину у кримінальному провадженні, що має суттєве значення для розслідування кримінального провадження.

Разом з тим, клопотання слідчого в частині вилучення оригіналів документів задоволенню не підлягає, оскільки слідчим не доведено наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 108, 131, 132, 159-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити частково.

Надати заступнику начальника відділу ГСУ Національної поліції України ОСОБА_25 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_26 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_27 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_28 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_29 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_3 ; старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_30 , старшому слідчому СУ ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_31 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_32 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_33 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_34 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_35 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_36 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_37 , старшому слідчому СВ ВП №1 Одеського РУП №1 ГУНП в Одеській області ОСОБА_38 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_39 , старшому слідчому слідчого відділення ВП № 3 Одеського РУП № 1 ГУНП в Одеській області ОСОБА_40 , старшому слідчому в ОВС ГСУ Національної поліції України ОСОБА_41 , слідчому СВ ВП № 1 Одеського РУП № 1 ГУНП в Одеській області ОСОБА_42 та іншим слідчим зі складу групи слідчих тимчасовий доступ до оригіналів документів, які містять охоронювану законом таємницю з можливістю вилучення копій вказаних документів, які перебувають у володінні:

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_5 , офіс якої згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів розташований за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66324552 від 07.02.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000) та земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:62:144:0004 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 136328280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66590475 від 28.02.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66289120 від 03.02.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 66591460 від 28.02.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66515862 від 22.02.2023) щодо гараж , що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695632780000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66521507 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695632780000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66515123 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_4 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695598580000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66521607 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_4 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695598580000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66514477 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695577280000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66521740 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695577280000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: : 66513966 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695558480000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: : 66521840 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695558480000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66512492 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_5 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695507480000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66521916 від 22.02.2023) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_5 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2695507480000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66031463 від 05.01.2023 ) щодо гараж № НОМЕР_1 , що розташована за адресою: АДРЕСА_6 , гараж НОМЕР_1 в гаражному кооперативі " ІНФОРМАЦІЯ_2 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2678521280000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66551779 від 24.02.2023) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_7 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2696891480000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66146633 від 19.01.2023) щодо гаража № НОМЕР_3 , що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_3 Додаткові відомості: АДРЕСА_8 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2682836480000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66146351 від 19.01.2023) щодо гаража № НОМЕР_5 , що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_5 Додаткові відомості: АДРЕСА_8 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2682831880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66145982 від 19.01.2023) щодо гаража № НОМЕР_6 , що розташований за адресою: Адреса: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_6 Додаткові відомості: АДРЕСА_9 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2682816180000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67371920 від 27.04.2023) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_7 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2719866980000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66738947 від 10.03.2023 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_8 Додаткові відомості: місцезнаходження кооперативу: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2697221880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66031319 від 05.01.2023) щодо гаража (гаражного боксу) № НОМЕР_9 , що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_9 Додаткові відомості: адреса: АДРЕСА_11 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2678516980000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66415654 від 15.02.2023 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_10 Додаткові відомості: адреса Обслуговуючого кооперативу " ІНФОРМАЦІЯ_3 ": АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2690456680000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66415285 від 15.02.2023 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_11 Додаткові відомості: адреса Обслуговуючого кооперативу " ІНФОРМАЦІЯ_3 ": АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2688525680000 );

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_6 , офіс якої офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою:розташований за адресою: АДРЕСА_12 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67127129 від 08.04.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000) та земельної ділянки з кадастровим номером 8000000000:62:144:0004 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 136328280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67127017 від 08.04.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67126946 від 08.04.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67300033 від 21.04.2023) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: м. Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 Додаткові відомості: гаражний бокс, розташований в «Гаражному кооперативі автолюбителів «Дніпровський», за адресою: АДРЕСА_10 , «Дніпровський» гаражний кооператив автолюбителів» обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2711893880000 );

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_13 , нежилі прим. з №1 по №9 (групи прим. №2 (літ. А), а саме:

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66562634 від 27.02.2023 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_8 додаткові відомості: місцезнаходження кооперативу: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2697221880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66368145 від 10.02.2023) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_10 Додаткові відомості: адреса Обслуговуючого кооперативу " ІНФОРМАЦІЯ_3 ": АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2690456680000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66314801 від 07.02.2023) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_11 Додаткові відомості: адреса Обслуговуючого кооперативу " ІНФОРМАЦІЯ_3 ": АДРЕСА_14 , (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2688525680000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66314817 від 07.02.2023) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_13 Додаткові відомості: адреса Обслуговуючого кооперативу " ІНФОРМАЦІЯ_3 " : АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2688526080000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67666666 від 19.05.2023 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_14 Додаткові відомості: місцезнаходження кооперативу: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2736837580000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_8 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_15 , а саме:

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67185512 від 12.04.2023) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_7 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2719866980000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67185808 від 12.04.2023 ) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: АДРЕСА_16 НОМЕР_15 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2719872980000 );

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67300033 від 21.04.2023 ) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 Додаткові відомості: гаражний бокс, розташований в «Гаражному кооперативі автолюбителів «Дніпровський», за адресою: АДРЕСА_10 , «Дніпровський» гаражний кооператив автолюбителів» обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2711893880000);

- оригіналів документів, наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 66958889 від 28.03.2023) щодо гаражного боксу, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 Додаткові відомості: гаражний бокс, розташований в «Гаражному кооперативі автолюбителів «Дніпровський», за адресою: АДРЕСА_10 , «Дніпровський» гаражний кооператив автолюбителів» обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_12 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2711893880000);

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_9 , офіси якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташовані за адресами: АДРЕСА_17 та АДРЕСА_18 , АДРЕСА_19 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 68322607 від 05.07.2023 щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 68321650 від 05.07.2023) щодо будівлі охорони (літ. А-1), що розташована за адресою: АДРЕСА_2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2687636880000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_10 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_20 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 65943915 від 27.12.2022 ) щодо будівлі охорони А НОМЕР_16 , нежитлової будівлі, АДРЕСА_21 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2675524580000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_11 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_22 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62999844 від 22.01.2022) щодо господарської будівлі АДРЕСА_23 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2563375680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62734520 від 04.01.2022) щодо нежитлової будівлі , що розташована за адресою: АДРЕСА_24 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2547514480000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 63012134 від 24.01.2022) щодо нежитлової будівлі А, що розташована за адресою: АДРЕСА_25 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2545668380000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62734231 від 04.01.2022) щодо нежитлової будівлі А, що розташована за адресою: АДРЕСА_25 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2545668380000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 60966785 від 18.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_17 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480264780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 60966623 від 13.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_18 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480258180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60965991 від 18.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_19 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480250980000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60965694 від 18.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_20 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480223180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62388131 від 17.12.2021) щодо нежитлової будівлі, що розташована за адресою: АДРЕСА_28 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2537941480000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60932162 від 13.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_21 Додаткові відомості: АДРЕСА_29 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1101063380000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60932446 від 13.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_22 Додаткові відомості: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1088081680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62821067 від 12.01.2022) щодо машиномісця (гаража), що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_23 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2555330080000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60932311 від 13.10.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_24 Додаткові відомості: АДРЕСА_30 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1100288780000 );

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_12 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_31 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62625408 від 28.12.2021) щодо нежитлової будівлі , що розташована за адресою: АДРЕСА_24 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2547514480000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62579242 від 24.12.2021) щодо нежитлової будівлі А, що розташована за адресою: АДРЕСА_25 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2545668380000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 62747296 від 05.01.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" адреса: АДРЕСА_32 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2552200780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63209469 від 02.02.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" адреса: АДРЕСА_33 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2572254680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62905106 від 18.01.2022 ) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_34 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559257580000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62905605 від 18.01.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_35 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559278880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62900107 від 18.01.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_36 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559030280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62898470 від 18.01.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_37 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2558988880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 62904322 від 18.01.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_38 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559224780000 );

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63208824 від 02.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_39 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2572231980000);

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_13 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_40 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер:64853863 від 19.09.2022 ) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_17 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480264780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64853801 від 19.09.2022) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_18 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480258180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64695851 від 05.09.2022 ) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_19 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480250980000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64696172 від 05.09.2022) щодо гаража, що розташований за адресою: АДРЕСА_26 , гараж НОМЕР_20 , адреса ГК: АДРЕСА_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2480223180000).

Державного реєстратора комунального підприємства Київської обласної ради " ІНФОРМАЦІЯ_4 " (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ) ОСОБА_14 , юридична адреса: АДРЕСА_41 ), а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 32644736 від 28.11.2016) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_21 Додаткові відомості: АДРЕСА_29 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1101063380000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 32424936 від 18.11.2016 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_22 Додаткові відомості: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1088081680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 31746768 від 18.11.2016 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_22 Додаткові відомості: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1088081680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 32631517 від 30.11.2016) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_24 Додаткові відомості: АДРЕСА_30 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1100288780000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_15 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_42 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 61646234 від 17.11.2021 ) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_21 Додаткові відомості: АДРЕСА_29 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1101063380000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60418563 від 17.09.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_21 Додаткові відомості: АДРЕСА_29 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1101063380000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер:60419400 від 17.09.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_22 Додаткові відомості: АДРЕСА_10 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1088081680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60133768 від 02.09.2021) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 59954304 від 20.08.2021) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 59950629 від 20.08.2021) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60212831 від 07.09.2021 ) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60212390 від 07.09.2021 ) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 60420713 від 17.09.2021) щодо гаража, що розташований за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), гараж НОМЕР_24 Додаткові відомості: АДРЕСА_30 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1100288780000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_16 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_44 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63202693 від 02.02.2022) щодо господарської будівлі №1 літ. "Т", що розташована за адресою: м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), будинок 1 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2571999680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер:63203680 від 02.02.2022) щодо господарської будівлі №2 літ "А", що розташована за адресою:м.Київ, "Дніпровський" гаражний кооператив автолюбителів" обслуговуючий кооператив (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), будинок 2 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2572027180000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 63298475 від 07.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" адреса: АДРЕСА_32 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2552200780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 63325109 від 08.02.2022) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_34 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559257580000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63297560 від 07.02.2022) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_34 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559257580000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63327797 від 08.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_35 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559278880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63296887 від 07.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_35 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559278880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63327678 від 08.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_36 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559030280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63327563 від 08.02.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_36 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559030280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63298156 від 07.02.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_36 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559030280000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63326383 від 08.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_37 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2558988880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63327351 від 08.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_37 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2558988880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63297171 від 07.02.2022) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_37 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2558988880000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_17 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_45 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64794862 від 14.09.2022) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_16 , гараж НОМЕР_27 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2633526880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64795278 від 14.09.2022) щодо гаража, що розташована за адресою: АДРЕСА_16 , гараж НОМЕР_28 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2633543780000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_18 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_46 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер : 66899919 від 23.03.2023) щодо нежитлової будівлі літ. "А" адреса: АДРЕСА_33 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2572254680000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 63201947 від 02.02.2022 ) щодо нежитлової будівлі літ. "А" за адресою: АДРЕСА_38 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2559224780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 65474883 від 15.11.2022) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_47 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2624235880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 65472116 від 15.11.2022 ) щодо громадського будинку літ. А-2, асфальтований майданчик №1 адреса: АДРЕСА_48 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2646834480000).

нотаріуса п`ятої Київської державної нотаріальної контори Київського міського нотаріального округу ОСОБА_19 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_49 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 58071531 від 12.05.2021) щодо гаража № НОМЕР_26 за адресою: АДРЕСА_43 , гараж № НОМЕР_26 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2355617180000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_20 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_50 , нежилі прим. з №1 по №5 (група прим. №31) (в літ А), офіс 31, а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 41704217 від 20.06.2018 ) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_51 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1581264780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 41702127 від 20.06.2018 ) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_52 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1581158780000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 41702727 від 20.06.2018) щодо нежитлової будівлі в літ.Д та в літ.Г за адресою: АДРЕСА_53 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1581201080000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_21 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_54 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 43396551 від 08.10.2018) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_51 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 1581264780000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_22 , офіс якої, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_55 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64542551 від 18.08.2022) щодо нежитлової будівлі за адресою: АДРЕСА_47 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2624235880000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 64549696від 19.08.2022) щодо будівлі охорони літ. А-1 за адресою: АДРЕСА_53 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2624516580000);

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 65155855 від 17.10.2022) щодо громадського будинку літ. А-2, асфальтований майданчик №1 адреса: АДРЕСА_48 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2646834480000).

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_23 , офіс якого, згідно відомостей із Єдиного реєстру нотаріусів, розташований за адресою: АДРЕСА_56 , а саме:

- оригіналів документів наданих для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (індексний номер: 67594031 від 15.05.2023 ) щодо будівлі охорони літ. А-1 за адресою: АДРЕСА_53 (реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна: 2624516580000).

Строк дії ухвали не може перевищувати два місяці з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках: примірник № 1 - у матеріалах судового провадження; примірник № 2 та завірену копію ухвали надати слідчому у кримінальному провадженні.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.01.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу116544702
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —757/45240/23-к

Ухвала від 24.01.2024

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Головко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні