Ухвала
від 25.01.2024 по справі 757/55084/23-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/55084/23-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"25" січня 2024 р. Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Бусик О.Л.

при секретарі судових засідань Романенко Ю.О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ігнатенко Олександр Олександрович до Київської міської ради, приватного підприємства «ІНТЕРТОРГ-2009», Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської адміністрації), третя особа Державна інспекція архітектури та містобудування України, про визнання недійсним та скасування рішення Київської міської ради, договору оренди, визнання незаконним та скасування містобудівних умов та обмежень, дозволу на виконання будівельних робіт, сертифікату про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта та усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою, -

ВСТАНОВИВ:

29 листопада 2023 року до Печерського районного суду м. Києва надійшла вказана позовна заява.

04 грудня 2023 року у справі відкрито провадження для розгляду в порядку загального позовного провадження.

11 січня 2024 року позивач подала до суду заяву про відмову від позову.

Сторони в засідання не з`явилися, повідомлялися належним чином.

Так, відповідно до ст. 206 ЦПК України, позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Відповідно до ч. 3 ст. 206 ЦПК України, у разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Таким чином, провадження по даній справі підлягає закриттю.

Керуючись ст.ст.4, 5, п.4 ч.1 ст.255, ч.ч.1-3 ст.261, ст.353, ст.354, п.15.5 Перехідних положень ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ігнатенко Олександр Олександрович до Київської міської ради, приватного підприємства «ІНТЕРТОРГ-2009», Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської адміністрації), третя особа Державна інспекція архітектури та містобудування України, про визнання недійсним та скасування рішення Київської міської ради, договору оренди, визнання незаконним та скасування містобудівних умов та обмежень, дозволу на виконання будівельних робіт, сертифікату про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта та усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою - закрити.

У разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається. Наявність ухвали про закриття провадження у зв`язку з прийняттям відмови позивача від позову не позбавляє відповідача в цій справі права на звернення до суду за вирішенням цього спору.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя О. Л. Бусик

Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116544754
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття в експлуатацію закінченого будівництвом об`єкта та усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —757/55084/23-ц

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Бусик О. Л.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Бусик О. Л.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Бусик О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні