Ухвала
від 26.01.2024 по справі 734/319/24
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2-о/734/12/24 Справа № 734/319/24

У Х В А Л А

26 січня 2024 рокусмт Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Соловей В.В., ознайомившись із заявою Козелецького геріатричного пансіонату с. Часнівці Чернігівського району Чернігівської області до заінтересованої особи Органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Козелецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області про призначення опікуна,

в с т а н о в и в:

із заявою про призначення опікуна у Козелецький районний суд Чернігівської області звернувся директор Козелецького геріатричного пансіонату с. Часнівці Чернігівського району Чернігівської області Гридько О.І. до заінтересованої особи Органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Козелецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

Цивільна справа підсудна Козелецькому районному суду Чернігівської області. Зміст і форма заяви відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Визнавши подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду і відкриття провадження у цивільній справі, керуючись ст.ст. 128, 184 і 187 ЦПК України, суддя

у х в а л и в:

відкрити провадження у цивільній справі за заявою Козелецького геріатричного пансіонату с. Часнівці Чернігівського району Чернігівської області до заінтересованої особи Органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Козелецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області про призначення опікуна і прийняти заяву до розгляду. Призначити судове засідання на 15.00 годину 16 лютого 2024 року в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (17000, смт. Козелець, вул. Свято-Преображенська, 7 Чернігівської області).

У судове засідання викликати представника заявника і представника заінтересованої особи. Надіслати заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена до Чернігівського апеляційного суду через Козелецький районний суд Чернігівської області щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів із дня її проголошення. В іншій частині ухвала негайно набирає законної сили і не може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду.

Суддя Козелецького районного суду В.В.Соловей

Чернігівської області

Дата ухвалення рішення26.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116557870
СудочинствоЦивільне
Сутьпризначення опікуна

Судовий реєстр по справі —734/319/24

Рішення від 16.02.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Соловей В. В.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Соловей В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні