Ухвала
від 29.01.2024 по справі 317/5680/23
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 317/5680/23

Провадження номер 2/317/132/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про заочний розгляд справи

29 січня 2023 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Ткаченко М.О.,

за участю секретаря судового засідання Мазуренко А.О.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника третьої особи Лисенко В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: орган опіки та піклування виконавчого комітету Новопокровської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області, орган опіки та піклування виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, про позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В:

У жовтні 2023 року до Запорізького районного суду Запорізької області надійшов позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: орган опіки та піклування виконавчого комітету Солонянської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області, орган опіки та піклування виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області, про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою суду від 13.10.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою суду від 30.11.2023 залучено до участі у вказаній справі, в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування виконавчого комітету Новопокровської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області замість органу опіки та піклування виконавчого комітету Солонянської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області; в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору орган опіки та піклування виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області (замість органу опіки та піклування виконавчого комітету Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Ухвалою суду від 12.01.2024 закрито підготовче провадження по цивільній справі, призначено судове засідання для розгляду справи по суті.

У судове засідання відповідач не з`явився, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлений належним чином.Заяв,клопотань тавідзиву віднього ненадійшло.

Представник третьої особи виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, до суду не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, причин неявки суду не повідомили.

Позивач ОСОБА_1 та представник виконавчого комітету Новопокровської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області, з урахуванням явки у судове засідання трьох неповнолітніх дітей, вважали можливим розглянути справу за відсутності відповідача та представника третьої особи, проти ухвалення заочного рішення не заперечували.

На підставі наведеного, керуючись ст. 223, 280 ЦПК України, суд вважає за можливе розглянути справу за відсутності осіб, що не з`явилися та повідомлялися завчасно і належним чином про дату, час та місце розгляду справи, та постановити заочне рішення.

Відповідно до ч. 1 ст. 281 ЦПК України, про заочний розгляд справи суд постановляє ухвалу.

Керуючись ст. 280, 281 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: орган опіки та піклування виконавчого комітету Новопокровської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області, орган опіки та піклування виконавчого комітету Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, про позбавлення батьківських прав розглянути заочно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.О. Ткаченко

Дата ухвалення рішення29.01.2024
Оприлюднено31.01.2024
Номер документу116619541
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —317/5680/23

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Ткаченко М. О.

Рішення від 29.01.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Ткаченко М. О.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Ткаченко М. О.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Ткаченко М. О.

Ухвала від 13.10.2023

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Ткаченко М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні