Ухвала
від 30.01.2024 по справі 463/4386/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/4386/23

Провадження №2-о/463/4/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 січня 2024 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі головуючого судді Мармаша В.Я.,

присяжних Гриновця В.С., Лобойка О.М.

з участю секретаря с/з Гавц О.Б.,

розглянувши за правилами окремого провадження у підготовчому судовому засіданні в залі суду у м. Львові цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: ОСОБА_2 , Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради про усиновлення, -

в с т а н о в и в:

заявник звернувся до суду з із заявою, просив оголосити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 усиновлювачем ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ; змінити призвіще усиновлених дітей з " ОСОБА_3 " на " ІНФОРМАЦІЯ_4 , а по батькові на " ІНФОРМАЦІЯ_5 " у ОСОБА_3 та " ОСОБА_8 " у ОСОБА_4 ; в актовому записі про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 зробленому Відділом реєстрації актів цивільного стану Жовтоводського міського управління юстиції Дніпропетровської області 28.02.2006 внести зміни: батьком всиновлених дітей записати ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця місто Миргород Полтавської області.

Ухвалою Личаківського районного суду м. Львова від 01.06.2026 прийнято заяву до розгляду та відкрито провадження у цивільній справі, постановлено розгляд справи здійснювати за правилами окремого провадження та з метою виконання вимог ч. 1 ст. 189 ЦПК України розпочати підготовче провадження у справі.

Заявник та заінтересована особа у підготовче судове засідання не прибули, тому, відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У судове засідання від ОСОБА_1 надійшла заява про залишення його заяви про усиновлення без розгляду з причини неможливості явки позивача на судове засідання та в органи опіки та піклування через постійне перебування в зоні бойових дій.

Вивчивши матеріали справи та подану ОСОБА_1 заяву, суд вважає, що слід задовольнити заяву про залишення заяви без розгляду.

Згідно ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 5 ч. 1, ч. 2 ст. 257, ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду. Особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Враховуючи, що після відкриття провадження у справі та до початку розгляду справи по суті заявник подав заяву про залишення заяви без розгляду, тому таку заяву суд задовольняє та за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду.

Керуючись 200, 257 ЦПК України,-

постановив:

заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: ОСОБА_2 , Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради про усиновлення - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду складена та підписана суддею 30 січня 2024 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного суду в порядок та строки, передбачені ст.ст.354,355 ЦПК України.

Суддя В.Я. Мармаш

Присяжний В.С. Гриновець

Присяжний О.М.Лобойко

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення30.01.2024
Оприлюднено01.02.2024
Номер документу116653807
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —463/4386/23

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні