Ухвала
від 19.01.2024 по справі 449/858/23
ПЕРЕМИШЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 449/858/23

2/449/65/24

У Х В А Л А

"19" січня 2024 р. м.Перемишляни

Перемишлянський районний суд Львівської області в складі:

Головуючого судді Савчака А.В.,

секретаря судових засідань Винницька А.Р.,

розглянув у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Перемишляни справу за позовом ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Перемишлянської міської ради, треті особи на стороні відповідача Перемишлянська державна нотаріальна контора, Шоста Львівська державна нотаріальна контора про визначення розміру часток у приватній спільній сумісній власності та про визнання права власності на спадкове майно,-

встановив:

В провадженні Перемишлянського районного суду Львівської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Перемишлянської міської ради, треті особи на стороні відповідача Перемишлянська державна нотаріальна контора, Шоста Львівська державна нотаріальна контора про визначення розміру часток у приватній спільній сумісній власності та про визнання права власності на спадкове майно.

Ухвалою Перемишлянського районного суду Львівської області від 31.07.2023 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання.

Сторони у підготовче судове засідання не з`явились.

19.01.2024р. представник позивачка ОСОБА_2 подала клопотання про витребування доказів, які мають важливе значення для розгляду справи , а саме з Шостої Львівської державної нотаріальної контори інформацію про спадкоємців ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та проживала за адресою АДРЕСА_1 .

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

З інформаційної довідки вбачається що спадкова справа після смерті ОСОБА_3 заведена приватним нотаріусом Гузела Н.М. і нею видавалося свідоцтво про право на спадщину. Тому саме в приватного нотаріуса Гузела Н.М. слід витребувати вищезазначену інформацію.

З метою встановлення належного відповідача по справі витребувати в приватного нотаріуса Гузела Н.М. інформацію про спадкоємців ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та проживала за адресою АДРЕСА_1 , які звертались в нотаріальну контору із відповідними заявами: ПІП, адреса проживання контактні номери телефону (за наявності).

Оскільки витребування таких доказів є необхідним для визначення належних сторін у справі і для об`єктивного вирішення справи, суд вважає, що клопотання є підставним і підлягає до задоволення.

Відповідно до вимог ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

На підставі викладеного та керуючись: ст.ст. 189, 197, 198, 247,353 ЦПК України, -

ухвалив:

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 про витребування доказів задовольнити.

Витребувати від приватного нотаріуса Гузела Н.М. ( 79049 м.Львів, вул.Червоної калини,58-д/1) інформацію про спадкоємців ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та проживала за адресою АДРЕСА_1 , які звертались в нотаріальну контору із відповідними заявами: ПІП, адреса проживання контактні номери телефону (за наявності).

Копію ухвали надіслати до приватного нотаріуса Гузела Н.М. ( 79049 м.Львів, вул.Червоної калини,58-д/1) - для виконання.

Витребувані документи необхідно направити на адресу Перемишлянського районного суду Львівської області: 81200 м.Перемишляни, вул.Галицька,67-А до 05.03.2024р.

Відкласти підготовче засідання у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Перемишлянської міської ради, треті особи на стороні відповідача Перемишлянська державна нотаріальна контора, Шоста Львівська державна нотаріальна контора про визначення розміру часток у приватній спільній сумісній власності та про визнання права власності на спадкове майно на 14.30год. 06 березня 2024 року.

Учасників справи повідомити про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя : А. В. Савчак

СудПеремишлянський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення19.01.2024
Оприлюднено01.02.2024
Номер документу116655819
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —449/858/23

Ухвала від 14.08.2024

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 30.05.2024

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Савчак А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні