Ухвала
від 30.01.2024 по справі 398/6202/23
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/6202/23

провадження №: 2/398/1017/24

УХВАЛА

Іменем України

"30" січня 2024 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі: головуючого судді Стручкової Л.І.,

з участю секретаря судового засідання Дудченко О.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Олександрії в порядку спрощенкого позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ,в інтересах якої діє представник - адвокат Шило Алла Олександрівна, до Комунального некомерційного підприємства «Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» про стягнення заборгованості із заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 , в інтересахякої дієпредставник -адвокат ШилоА.О., звернулася до суду з позовною заявою до КНП «Олександрійськийонкологічний диспансерКіровоградської обласної ради» про стягнення нарахованої але не виплаченої заробітної плати в розмірі 19966,50 грн. та середнього заробітку за час затримки виплати заробітної плати при звільненні з моменту звільнення до прийняття судом відповідного рішення.

Ухвалою суду від 11.12.2023 року відкрито провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження та призначено до судового розгляду на 30.01.2024 року.

10.01.2024 року до суду надійшла заява позивача ОСОБА_1 про залишення позовної заяви без розгляду, у зв`язку з виплатою заборгованості.

Учасники справи, належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явилися та причини неявки суду не повідомили.

Згідно з п. 5 ч. 1 ст.257ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки, розгляд цієї справи по суті не розпочато, то позов ОСОБА_1 ,в інтересах якої діє представник - адвокат Шило Алла Олександрівна, до Комунального некомерційного підприємства «Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» про стягнення заборгованості із заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, підлягає залишенню без розгляду.

Частиною 2 статті 257ЦПКУкраїни передбачено, що особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257, ст. 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 ,в інтересах якої діє представник - адвокат Шило Алла Олександрівна, до Комунального некомерційного підприємства «Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» про стягнення заборгованості із заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що після усунення умов, які були підставою для залишення позову без розгляду, вона має право звернутися до суду повторно.

Ухвала може бути оскаржена до Кропивницького апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Л.І. Стручкова

Дата ухвалення рішення30.01.2024
Оприлюднено01.02.2024
Номер документу116660368
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості із заробітної плати та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —398/6202/23

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні