Ухвала
від 30.01.2024 по справі 550/83/24
ЧУТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 550/83/24

Провадження № 2-о/550/6/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 січня 2024 року смт Чутове

Суддя Чутівського районного суду Полтавської області Хоменко Д.Є. розглянувши заяву ОСОБА_1 , (зареєстрованемісце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи: Чутівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (юридична адреса: смт. Чутове, Полтавський район, Полтавська область, вул. Набережна, буд. 15), орган опіки та піклування виконавчого комітету Чутівської селищної ради Полтавської області (юридична адреса: смт. Чутове, Полтавський район, Полтавська область, вул. Набережна, 9) про встановлення факту батьківства, -

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 звернулась до суду із заявою про встановлення факту батьківства, а саме що ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , є батьком ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Відповідно до ч.2 ст.19 ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: наказного провадження, позовного провадження (загального або спрощеного), окремого провадження.

Заява відповідає вимогам статті 318 ЦПК України, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Справа підсудна Чутівському районному суду Полтавської області та відповідно до ст.293ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

За таких обставин вважаю за необхідне відкрити провадження у цивільній справі та призначити її до судового розгляду в порядку окремого провадження.

Керуючись ст.ст.175, 177, 187, 258, 261, 293, 294 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , (зареєстрованемісце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи: Чутівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (юридична адреса: смт. Чутове, Полтавський район, Полтавська область, вул. Набережна, буд. 15), орган опіки та піклування виконавчого комітету Чутівської селищної ради Полтавської області (юридична адреса: смт. Чутове, Полтавський район, Полтавська область, вул. Набережна, 9) про встановлення факту батьківства.

Призначити розгляд справи по суті з викликом сторін на 28 лютого 2024 року о 14 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали направити сторонам у справі, а заінтересованій особі разом з копією заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 28 лютого 2024 року письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://ct.pl.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д. Є. Хоменко

Дата ухвалення рішення30.01.2024
Оприлюднено02.02.2024
Номер документу116688288
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту батьківства

Судовий реєстр по справі —550/83/24

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Чутівський районний суд Полтавської області

Хоменко Д. Є.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Чутівський районний суд Полтавської області

Хоменко Д. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні