Ухвала
від 01.02.2024 по справі 465/10328/23
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/10328/23

2/465/656/24

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

01.02.2024 м. Львів

Франківський районний суд м. Львова у складі:

головуючої судді Дзеньдзюри С.М.,

при секретарі судового засідання Балаболці В.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Франківської районної адміністрації Львівської міської ради, як органу опіки та піклування, в інтересах малолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , за участю третьої особи Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» про відібрання дитини без позбавлення батьківських прав,

встановив:

Франківська районна адміністрація Львівської міської ради, як орган опіки та піклування, в інтересах малолітньої ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до ОСОБА_2 , за участю третьої особи Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» про відібрання дитини без позбавлення батьківських прав.

Ухвалою суду від 04 січня 2024 року призначено підготовче судове засідання.

Від представника позивача до суду надійшла заява про розгляд справи без їх участі та призначення справи до судового розгляду.

Відповідачкою подано заяву про розгляд справи у її відсутності та призначення справи до судового розгляду.

Представник третьої особи подала суду заяву про розгляд справи у її відсутності та призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, відповідно фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200,258,260,261 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовомФранківської районноїадміністрації Львівськоїміської ради,як органуопіки тапіклування,в інтересахмалолітньої ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,за участютретьої особиЦентру соціальноїпідтримки дітейта сімей«Рідні» провідібрання дитинибез позбавленнябатьківських правта призначитисправу до розгляду по суті на 19 лютого 2024 року о 11 годині 00 хвилин.

Про дату, час та місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Дзеньдзюра С.М.

Дата ухвалення рішення01.02.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116712554
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дитини без позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —465/10328/23

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Дзеньдзюра С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні