Ухвала
від 31.01.2024 по справі 577/173/24
КОНОТОПСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 577/173/24

Провадження № 2/577/232/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

"31" січня 2024 р.

Конотопський міськрайонний суд Сумської області в складі:

головуючого судді Буток Т.А.

за участю секретаря Кузнєцової О.Л.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Попівської сільської ради, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області, Сумський нотаріальний державний архів про встановлення належності правовстановлюючого документу та визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 12 січня 2024 року провадження у зазначеній справі відкрито.

В підготовче засідання позивач ОСОБА_1 не з`явився, надав заяву про проведення підготовчого засідання у його відсутність, позовні вимоги підтримує в повному обсязі, проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечує (а.с. 55).

Відповідач Попівська сільська рада в підготовче засідання не з`явився, надав заяву про проведення підготовчого засідання у його відсутність, при вирішенні справи по суті покладається на розсуд суду, проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечує (а.с. 41).

Третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області в підготовче засідання не з`явилася, надала заяву про проведення про проведення підготовчого засідання у їх відсутність, при вирішенні справи по суті покладається на розсуд суду, проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечує (а.с. 42-43).

Третя особа: Сумський нотаріальний державний архів в підготовче засідання не з`явилася, про день та час судового розгляду повідомлені належним чином.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні у відповідності до вимог ст.189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження та при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України.

До вирішення спору мирним шляхом сторони не дійшли.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому засіданні немає.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 189, 197, 198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Попівської сільської ради, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Сумській області, Сумський нотаріальний державний архів про встановлення належності правовстановлюючого документу та визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом та призначити справу до розгляду по суті на 09 год. 45 хв. 15 лютого 2024 року.

В судове засідання для розгляду справи по суті викликати сторони, третіх осіб.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

СуддяТ. А. Буток

Дата ухвалення рішення31.01.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116712718
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення належності правовстановлюючого документу та визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування за заповітом

Судовий реєстр по справі —577/173/24

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Конотопський міськрайонний суд Сумської області

Буток Т. А.

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Конотопський міськрайонний суд Сумської області

Буток Т. А.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Конотопський міськрайонний суд Сумської області

Буток Т. А.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Конотопський міськрайонний суд Сумської області

Буток Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні