Ухвала
від 01.02.2024 по справі 191/4338/23
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 191/4338/23

Провадження № 2-др/191/1/24

УХВАЛА

іменем України

01 лютого 2024 року м. Синельникове

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Твердохліб А.В.

за участю секретаря Яришевої Н.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Синельникове заяву представника заявника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Синельниківський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Синельниківському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про встановлення факту народження особи на тимчасово окупованій території,-

ВСТАНОВИВ:

19.01.2024 року представник заявника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , звернулася до суду із заявою про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Синельниківський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Синельниківському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про встановлення факту народження особи на тимчасово окупованій території.

До початку проведення судового засідання від представника заявника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , надійшла заява, в якій остання висловила відсутність потреби у розгляді заяви про ухвалення додаткового рішення у справі, в якій ухвалою суду від 25.01.2024 року виправлено описку.

Заінтересована особа у судове засідання не з`явилась.

За ч. 9 ст. 10 ЦПК України, визначено, якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого - суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Таким чином, суд вважає необхідним заяву представника заявника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про ухвалення додаткового рішення, залишити без розгляду, у зв`язку із усуненням обставин, які стали підставою для її подання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ч. 9 ст. 10, п. 5 ч. 1 ст. 257, ст. 354 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника заявника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , про ухвалення додаткового рішення у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Синельниківський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Синельниківському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про встановлення факту народження особи на тимчасово окупованій території, залишити без розгляду.

Копію ухвали направити заявнику, її представнику.

На ухвалу протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Дніпровського апеляційного суду може бути подано апеляційну скаргу.

У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, якщо ухвала не буде скасована, вона набирає законної сили після закінчення розгляду справи апеляційним судом.

Суддя А. В. Твердохліб

Дата ухвалення рішення01.02.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116713275
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту народження особи на тимчасово окупованій території

Судовий реєстр по справі —191/4338/23

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Рішення від 02.10.2023

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Твердохліб А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні