Ухвала
від 02.02.2024 по справі 646/2790/23
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/2790/23

№ провадження 2/646/1105/2024

У Х В А Л А

про заміну третьої особи та витребування доказів по справі

02 лютого 2024 року м.Харків

Червонозаводський районний суд м. Харкова в особі судді Клімової С.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредіплюс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Головкіна Яна Вікторівна, приватний виконавець виконавчого округу Харківської області Подолянко Іван Андрійович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Червонозаводського районного суду м. Харкова знаходиться вище вказана цивільна справа.

Позивачем ОСОБА_1 до суду подано письмове клопотання про заміну третьої особи по справі, а саме приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Подолянко Івана Андрійовича на приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Нардіо Вадима Вікторовича, у зв`язку з тим, що на теперішній час виконавче провадження з виконання оспорюваного виконавчого листа перебуває в нього на виконанні.

Крім того позивач ОСОБА_1 просить суд витребувати у приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Нардіо Вадима Вікторовича виконавчий напис №86923 від 05.04.2021.

Згідно ст. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Відповідно до ст.84ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч. 4ст. 10 ЦПК України, суд сприяє всебічному і повному з`ясуванню обставин справи: роз`яснює особам, які беруть участь у справі, їх права та обов`язки, попереджує про наслідки вчинення або не вчинення процесуальних дій і сприяє здійсненню їхніх прав у випадках, встановлених цим Кодексом.

Керуючись ст. ст. 10, 55, 84, 260 ЦПК України, суд ,-

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання позивача - задовольнити.

Замінити третю особу приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Подолянко Івана Андрійовича на третю особу без самостійних вимог приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Нардіо Вадима Вікторовича ( м. Дніпро, проспект Слобожанський, 93, офіс 3).

Ухвалу про заміну третьої особи разом з заявою та додатками направити до приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Нардіо Вадима Вікторовича.

Витребувати у приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Нардіо Вадима Вікторовича ( м. Дніпро, проспект Слобожанський, 93, офіс 3) виконавчий напис №86923 від 05.04.2021.

Роз`яснити, що докази мають бути направлені безпосередньо до Червонозаводського районного суду м. Харковау строк до 13.03.2024 року.

У разі неможливості подати доказ, який витребовує суд, або у разі неможливості подати такий доказ у встановлені судом строки, необхідно повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.В. Клімова

Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116722651
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —646/2790/23

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Клімова С. В.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Клімова С. В.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Клімова С. В.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Клімова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні