Ухвала
від 02.02.2024 по справі 380/29538/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/29538/23

У Х В А Л А

про перехід з спрощеного провадження в загальне позовне провадження

02 лютого 2024 року

м. Львів

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Карп`як О.О, розглянувши у порядку письмового провадження клопотання представника позивача про перехід зі спрощеного провадження до розгляду в загальне позовне провадження у справі позовом Комунального некомерційного підприємства "Дрогобицька міська лікарня №1" Дрогобицької міської ради до Східного офісу Держаудитслужби за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ГРЕЙНПЛАСТ-ФАСАД» про скасування висновку, -

в с т а н о в и в :

Комунальне некомерційне підприємство "Дрогобицька міська лікарня №1" Дрогобицької міської ради (адреса: вул. Шептицького, 9, м. Дрогобич, Львівська обл., 82100, код ЄДРПОУ 13815703) (далі - позивач) звернулося в суд з позовом до Східного офісу Держаудитслужби (адреса: вул. Володимира Антоновича, 22, корп. 2, м. Дніпро, 49600, ЄДРПОУ 40477689) (далі - відповідач) за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ГРЕЙНПЛАСТ-ФАСАД» (вул. Стрийська, 258/3, м. Дрогобич, Львівська область; 82100 код ЄДРПОУ -40266233) у якому просить :

1. Визнати протиправним та скасувати висновок Державної аудиторської служби про результати моніторингу процедури закупівлі № UA-2023-09-12-013085-a, що проводилась Комунальне некомерційне підприємство"Дрогобицька міська лікарня №1" Дрогобицької міської ради.

Ухвалою судді від 20 грудня 2023 року відкрито провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі доказами.

23 січня 2024 року на адресу суду представником позивача подано клопотання (вх. № 5613) про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, оскільки вартість за договором про закупівлю № 399 із Товариством з обмеженою відповідальністю «ГРЕЙНПЛАСТ-ФАСАД» перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб та даний договір перебуває в процесі виконання.

Суд, вирішуючи згадане клопотання представника позивача, виходить з наступного.

Згідно із ч. 3 ст. 257 Кодексу адміністративного судочинства України при вирішенні питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: значення справи для сторін; обраний позивачем спосіб захисту; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 6 ст. 260 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи складність даної справи, з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, суд вважає за необхідне перейти до розгляду за правилами загального позовного провадження та призначити підготовче судове засідання.

Керуючись статтями 243, 248, 262 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

Клопотання представника позивача про розгляд справи за правилами загального позовного провадження - задоволити.

Перейти до розгляду справи за позовом Комунального некомерційного підприємства "Дрогобицька міська лікарня №1" Дрогобицької міської ради до Східного офісу Держаудитслужби за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ГРЕЙНПЛАСТ-ФАСАД» про скасування висновку,- за правилами загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання на 06 березня 2024 року о 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул.Чоловського, 2; поверх 1, зал судових засідань №6 ).

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її підписання суддею та окремо не оскаржується.

Суддя Карп`як Оксана Орестівна

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено05.02.2024
Номер документу116742289
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу реалізації державної політики у сфері економіки та публічної фінансової політики, зокрема щодо процедур здійснення контролю Рахунковою палатою, Державною аудиторською службою України, державного фінансового контролю

Судовий реєстр по справі —380/29538/23

Ухвала від 16.07.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 02.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 20.12.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні