Ухвала
від 05.02.2024 по справі 452/2572/21
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/2572/21

УХВАЛА

05 лютого 2024 року м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівськоїобласті

у складі: головуючого - судді Пташинського І.А.,

при секретарі судового засідання Терлецькій І.В.,

за участю представників відповідача ОСОБА_1 ОСОБА_2 , представника третьої особи Брунарської М.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка», третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, комісія з припинення (ліквідації) юридичної особи Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

в с т а н о в и в:

У провадженні Самбірського міськрайонного суду Львівської області перебуває справа за позовом ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка», третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, комісія з припинення (ліквідації) юридичної особи Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» про стягнення заборгованості по заробітній платі.Підготовче засідання у даній цивільній справі призначалося на 26.12.2023 р., однак в підготовче засідання не з`явилася позивач, яка була повідомлена у встановленому порядку про дату, час і місце судового засідання, і про причини неявки суд не повідомила.

Повторно 05.02.2024 р. будучи належним чином повідомленою про дату, час і місце судового засідання, позивач ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилася, про причини неявки суд не повідомила та не подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності.

Представники відповідача Комунального некомерційного підприємства Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» Добрянський І., Брунарська М.С., представник третьої особи Комісії з припинення (ліквідації) юридичної особи КНП Самбірської міської ради «Стоматологічна поліклініка» Брунарська М.С. в підготовчому засіданні зазначили, що позивачка неодноразово не з`являється у підготовчі засідання, просили суд залишити позов без розгляду.

Оглянувши матеріали справи, враховуючи думку представників відповідача, третьої особи, суд прийшов до наступних висновків.

Відповідно до ст. 44 ЦПК України, учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається.

Згідно з ч.3ст.131 ЦПК України, учасники судового процесу зобов`язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з`явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з`явився у підготовче засідання чи в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

З огляду на вищенаведене суд прийшов до висновку, що, з врахуванням повторної неявки позивача в підготовче засідання, не повідомлення нею про причини неявки та відсутності заяви про розгляд справи за її відсутності, та наявності обставин, які перешкоджають розгляду справи у її відсутності, позовну заяву слід залишити без розгляду.

Керуючись ч. 3 ст. 257 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Позов ОСОБА_3 до Комунальногонекомерційного підприємстваСамбірської міськоїради «Стоматологічнаполіклініка»,третя особана сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору,комісія зприпинення (ліквідації)юридичної особи Комунальногонекомерційного підприємстваСамбірської міськоїради «Стоматологічнаполіклініка» простягнення заборгованостіпо заробітнійплаті - залишити без розгляду.

На ухвалу може бути подана апеляція до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її оголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116747724
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —452/2572/21

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Корольчук Н. В.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.11.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 13.09.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 30.08.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні