Ухвала
від 05.02.2024 по справі 536/732/23
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 536/732/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 лютого 2024 року м. Кременчук

Кременчуцький районний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді Реки А.С.

за участю секретаря судового засідання Клонової І.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Кременчуцький колісний завод» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,-

Встановив:

В провадженні Кременчуцького районного суду Полтавської області перебуває дійсна справа.

До початкурозгляду справипо сутіпозивачОСОБА_1 подала до суду письмову заяву, в якій просить залишити без розгляду позов ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Кременчуцький колісний завод» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Позивач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце судового розгляду справи була повідомлена належним чином, подала заяву про розгляд справи без її участі.

Відповідач Приватне акціонерне товариства «Кременчуцький колісний завод» уповноваженого представника до суду не направили, про дату, час та місце судового розгляду справи були повідомлені належним чином.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Згідно ч. 2 ст. 257 ЦПК України, особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

На підставі викладеного, керуючись ст. 257 ЦПК України, суд,-

Ухвалив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Кременчуцький колісний завод» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачці, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для залишення заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Полтавського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СуддяА. С. Река

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116749920
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —536/732/23

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Река А. С.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Река А. С.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Река А. С.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Река А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні