Ухвала
від 05.02.2024 по справі 212/4780/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/4780/23

2/212/125/24

У Х В А Л А

05 лютого 2024 року м. Кривий Ріг

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Пустовіта О.Г., при секретарі судового засідання Голуб О.В., за участю позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні у порядку спрощеного позовного провадження, в залі суду в місті Кривого Рогу цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Покровського віддіоу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України про застосування наслідків недійсності правочину, стягнення інфляційних втрат, 3% річних та моральної шкоди,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області знаходиться вищевказана цивільна справа.

05 липня 2023 року на адресу суду від позивача разом з позовною заявою надійшло клопотання про витребування доказів.

В судовому засіданні позивач підтримав клопотання про витребування доказів, просив його задовольнити.

В судовому засіданні представник відповідача вирішення даного клопотання поклав на розсуд суду.

У відповідності до вимог ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасники справи, у разі неможливості самостійно надати докази, в праві подати клопотання про витребування доказів судом.

Керуючись ст. 84, ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання позивача - задовольнити.

Витребувати для огляду у судовому засіданні з архіву Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області матеріали цивільної справи № 212/1479/16-ц за позовом ОСОБА_3 , яка діє від свого імені та в інтересах малолітніх дітей ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , до Жовтневого відділу державної виконавчої служби Криворізького гірського управління юстиції, ОСОБА_1 , треті особи: приватний нотаріус Криворізького міського нотаріального округу Мазепа Наталія Миколаївна, Виконавчий комітет Довгинцівської районної в місті ради в особі служби у справах дітей, ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , Служба у справах дітей виконавчого комітету Покровської районної у місті Кривому Розі ради, ОСОБА_8 , про визнання недійсним правочину, визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна, скасування державної реєстрації права власності.

Витребувати з Виконавчого комітету Криворізької міської ради належним чином засвідчені копії реєстраційної справи Покровського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 34545918).

Витребувати з Міністерства юстиції України інформацію та належним чином засвідчені копії документів, які підтверджують, що Покровський відділ державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 34545918) є правонаступником Жовтневого відділу державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 34545918).

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Копію ухвали направити для виконання.

Розгляд справи відкласти до 11-00 год. 06 березня 2024 року, про що повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. Г. Пустовіт

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116752110
СудочинствоЦивільне
Сутьзастосування наслідків недійсності правочину, стягнення інфляційних втрат, 3% річних та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —212/4780/23

Рішення від 08.05.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Пустовіт О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні