Ухвала
від 02.02.2024 по справі 404/739/24
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/739/24

Номер провадження 2-о/404/32/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 лютого 2024 року суддя Кіровського районного суду м. Кіровограда - Павелко І.Л., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління з питань захисту дітей Кропивницької міської ради, КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» Кіровоградської обласної ради, Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. КропивницькомуПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини,-

ВСТАНОВИВ:

Заявники31.01.2024 року звернулася в суд з заявоюпро усиновлення дитини- ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

01.02.2024 року до суду подано заяву про повернення матеріалів заяви заяви ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління з питань захисту дітей Кропивницької міської ради, КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» Кіровоградської обласної ради, Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. КропивницькомуПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини.

Пунктом 3 частини 4 статті 185 ЦПК України передбачено, що заява повертається у випадках, коли: до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

За таких обставин, , суддя вважає за необхідне повернути заявникам їх заяву про усиновлення дитини.

Керуючись п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України суддя ,-

ПОСТАНОВИВ:

Заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Управління з питань захисту дітей Кропивницької міської ради, КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» Кіровоградської обласної ради, Подільський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. КропивницькомуПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) про усиновлення дитини повернути заявнику.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Кропивницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Текст ухвали складено 02.02.2024 року.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда І. Л. Павелко

Дата ухвалення рішення02.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116785714
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення дитини

Судовий реєстр по справі —404/739/24

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Павелко І. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні