Ухвала
від 06.02.2024 по справі 486/176/23
ЮЖНОУКРАЇНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 486/176/23 Провадження № 2/486/47/2024

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

06 лютого 2024 року м. Южноукраїнськ

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

у складі: головуючого судді Далматової Г.А.,

при секретарі Маляновій А.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Южноукраїнську Миколаївської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДІДЖИ ФІНАНС»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Другий відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Южноукраїнського міського нотаріального округу Миколаївської області Дмитрієва Валентина Володимирівна, ОСОБА_2 , про припинення іпотечного договору,

учасники справи: позивач ОСОБА_1 ,представник позивача ОСОБА_3 ,відповідач ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС», треті особи Другий відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Южноукраїнського міського нотаріального округу Миколаївської області Дмитрієва В.В., ОСОБА_2 ,

В С Т А Н О В И В:

02 лютого 2023 року на адресу суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДІДЖИ ФІНАНС»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Южноукраїнський відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Южноукраїнського міського нотаріального округу Миколаївської області Дмитрієва В.В., ОСОБА_2 , про припинення іпотечного договору.

Актуальна назва Южноукраїнського відділу державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) - Другий відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).

Ухвалою від 29 листопада 2023 року справу було прийнято до провадження суддею Далматовою Г.А.

Позивач та її представник в підготовчому засіданні не заперечували проти призначення справи до розгляду по суті, заяв не подавали, клопотань не заявляли.

Інші учасники справи в підготовче засідання не з`явились.

Підготовче засідання проведено без учасників, що не з`явились, з урахуванням положень ч.1 ст.198, ч.1 ст.223 ЦПК України.

Під час підготовчого засідання суд з`ясував питання, передбачені ст.197 ЦПК України.

При підготовці до судового розгляду проведено підготовчі дії, які необхідні для всебічного та об`єктивного розгляду і вирішення цивільної справи та які є достатніми для закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ДІДЖИ ФІНАНС»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору Другий відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), приватний нотаріус Южноукраїнського міського нотаріального округу Миколаївської області Дмитрієва Валентина Володимирівна, ОСОБА_2 , про припинення іпотечного договору до розгляду по суті на 05 березня 2024 року на 14:30 год.

Повідомити учасникам справи веб-адресу сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою вони можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud1424/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Южноукраїнського міського судуГ. А. Далматова

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116792778
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення іпотечного договору, учасники справи: позивач ОСОБА_1 ,представник позивача ОСОБА_3 ,відповідач ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС»,

Судовий реєстр по справі —486/176/23

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Савін О. І.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Савін О. І.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Савін О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні