Ухвала
від 07.02.2024 по справі 939/2441/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/2441/23

УХВАЛА

07 лютого 2024 рокуБородянський районний суд

Київської області в складі: головуючої судді Міланіч А.М.,

при секретарі Костюченко В.В.,

провівши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в смт. Бородянка, підготовче засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа - Бучанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання батьківства,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із зазначеним позовом, просив визнати його батьком ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та зобов`язати Бучанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) внести відповідні зміни до актового запису про народження ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зазначивши батьком дитини ОСОБА_1 та видати нове свідоцтво про народження, змінивши прізвище з " ОСОБА_5 " на " ОСОБА_6 " та по батькові з " ОСОБА_7 " та " ОСОБА_8 ".

Ухвалою суду від 9 жовтня 2023 року було відкрите провадження в даній справі та ухвалено провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

3 січня 2024 року позивач подав до суду заяву про уточнення позовних вимог та просив зобов`язати Бучанський відділ ДРАЦС у Бучанському районі Київської області ЦМУ МЮ виключити відомості про батька дитини з актового запису про народження ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та внести відповідні зміни до цього актового запису, зазначивши батьком дитини його (позивача), видати нове свідоцтво про народження, змінивши прізвище дитини з « ОСОБА_5 » на « ОСОБА_6 » та по-батькові з « ОСОБА_7 » на « ОСОБА_8 ».

В судовому засіданні позивач позов підтримав, просив його задовольнити з врахуванням вимог щодо визнання його батьком дитини відповідно до первісної заяви.

Відповідачка ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилась, просила справу розглядати без її участі.

Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання не з`явився, його представник просила справу розглядати без їх з позивачем участі, проти задоволення позову вони не заперечують.

Третя особа - Бучанський відділ ДРАЦС у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) свого представника в судове засідання не направив, просив справу розглядати без його участі.

Оглянувши матеріали справи, суд вважає, що оскільки визначені ч. 1 ст. 189 ЦПК України завдання підготовчого провадження виконані і мета проведення підготовчого засідання досягнута, на виконання ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні судом проведені всі необхідні дії для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, а тому вбачає за необхідне підготовче провадження у справі закрити та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановити загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст. 189, 196-197, 200 ЦПК України,суд

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа - Бучанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бучанському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) про визнання батьківства закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні на 5 березня 2024 року на 11 годину 30 хвилин, в приміщенні Бородянського районного суду Київської області.

В судове засідання викликати учасників справи.

Встановити загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий-суддяА. Міланіч

СудБородянський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено08.02.2024
Номер документу116815801
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —939/2441/23

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні