Ухвала
від 07.02.2024 по справі 229/8666/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер судової справи 229/8666/23

Номер провадження 2/225/89/2024

Дзержинський міський суд Донецької області

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

і призначення справи до розгляду

07 лютого 2024року Дзержинський міський суд Донецької області у складі

головуючого -суддіЧелюбєєва Є.В.,

за участю секретаря Панасенко Г.Ю.,

провівши у відкритому судовому засіданні в залі суду підготовче засідання по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Шістнадцята київська державна нотаріальна контора про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

04.01.2024 до суду за підсудністю передана цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Шістнадцята київська державна нотаріальна контора, в якій позивач ставить питання про визначення їй додаткового строку для звернення із заявою про прийняття спадщини.

08.01.2024 суд ухвалою відкрив загальне позовне провадження у зазначеній цивільній справі та призначив підготовче засідання.

Позивач в підготовче засідання не з`явився, надав заяву про проведення підготовчого судового засідання за її відсутності.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, надав відзив на позовну заяву, в якому зазачив, що заперечує проти позовних вимог.

Представник третьої особи в підготовче засідання не з`явився, був повідомлений належно.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, тазібрання відповідних доказів;вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п.п.10, 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: вирішує заяви та клопотання учасників справи; призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Підстав, передбачених ч.2ст.198 ЦПК Українидля відкладення підготовчого судового засідання не має.

Ознайомившись з матеріалами позову, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, про що повідомити учасників справи в передбаченому законодавством порядку.

Керуючись ст. 189, 197, 198, 200, 210, 247 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Шістнадцята київська державна нотаріальна контора про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 27 лютого 2024 року о 12.00 годині.

Роз`яснити сторонам, що сторони та інші учасники судового провадження можуть приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку EasyCon, для чого необхідно завчасно надіслати відповідну заяву на електронну адресу суду inbox@dgm.dn.court.gov.ua.

Окрім того, сторони можуть отримати інформацію щодо стану розгляду даної справи на веб-сайті суду або надіслав заяву на електронну адресу суду e-mail: inbox@dgm.dn.court.gov.ua.

Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Є.В.Челюбєєв

СудДзержинський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено09.02.2024
Номер документу116840001
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —229/8666/23

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Рішення від 27.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Конопленко О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні