Ухвала
від 08.02.2024 по справі 534/1818/22
КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №534/1818/22

Провадження №2/534/992/22

КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 лютого 2024 року м. Горішні Плавні

Комсомольськийміський судПолтавської областів складіголовуючого суддіКуц Т.О.,з участю:секретаря судового засідання Дегтяр Е.І., прокурора Хомлюк О.В.,

розглянувши за правилами загального позовного провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду справу за цивільним позовом Заступника керівника Кременчуцької окружної прокуратури Полтавської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Полтавської обласної військової (державної) адміністрації, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства до Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» про визнання незаконними та скасування рішень та визнання недійсними державних актів,

в с т а н о в и в:

Кременчуцька окружна прокуратура Полтавської області звернулася до суду із зазначеним позовом до відповідачів, в якому прохають визнання незаконними та скасувати рішення Дмитрівської сільської ради м. Комсомольська від 26.08.2010 та визнати недійсними державні акти.

В підготовчому судовому засіданні прокурор просила призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області в підготовче судове засідання не з`явився, про розгляд справи повідомлений належним чином.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явився, про день, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в підготовче судове засідання не з`явився, про розгляд справи повідомлений належним чином.

Відповідно до ст.189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Судом не встановлено підстав для відкладення підготовчого судового засідання, передбачених ч.2 ст.198 ЦПК України.

Беручи до уваги, що по справі, відповідно до вимог ст.189 ЦПК України,виконані необхідні завдання підготовчого провадження, суд вважає за доцільне закрити підготовче засідання і призначити справу до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189, 200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом Заступника керівника Кременчуцької окружної прокуратури Полтавської області в інтересах держави в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах Полтавської обласної військової (державної) адміністрації, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства до Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» про визнання незаконними та скасування рішень та визнання недійсними державних актів,до судового розгляду по суті на 07березня 2024 року на 10 год 30 хв. в залі судових засідань з викликом учасників справи .

Копію ухвали невідкладно надіслатисторонам.

Ухвала остаточна та набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Заперечення на ухвалу, щоне підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаютьсядоапеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Т.О.Куц

Дата ухвалення рішення08.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116890657
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —534/1818/22

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 07.04.2023

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні