Ухвала
від 07.02.2024 по справі 753/1278/24
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/1278/24

провадження № 2/753/3305/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"07" лютого 2024 р. Дарницький районний суд міста Києва у складі судді Гусак О.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «АФАЛІНА» про стягнення нарахованої але невиплаченої заробітної плати та відшкодування за час затримки розрахунку при звільненні,

в с т а н о в и в :

у січні 2024 року ОСОБА_1 звернувся до Дарницького районного суду міста Києва з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «АФАЛІНА» про стягнення нарахованої але невиплаченої заробітної плати та відшкодування за час затримки розрахунку при звільненні.

Згідно ст. 27 ЦПК України позови до юридичних осіб пред`являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Відповідно до ч. 2 ст. 28 ЦПК України позови, що виникають з трудових правовідносин, можуть пред`являтися також за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача.

За даними електронного реєстру територіальної громади м. Києва «ГІОЦ/КМДА» позивач ОСОБА_1 не значиться зареєстрованим ні за зазначеною у позові адресою: АДРЕСА_1 , ні за будь-якою іншою адресою на території м. Києва.

Згідно відкритих відомостей місцезнаходженням відповідача відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань є м. Київ, вул. Жилянська, буд. 30/32

Згідно з п. 1 ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Враховуючи те, що місцезнаходженням відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «АФАЛІНА» є м. Київ, Жилянська, буд. 30/32, що територіально не відноситься до Дарницького районну міста Києва, то справа підлягає передачі за підсудністю.

Таким чином, позов ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «АФАЛІНА» стягнення нарахованої але невиплаченої заробітної плати та відшкодування за час затримки розрахунку при звільненні, належить до територіальної юрисдикції (підсудності) Голосіївського районного суду міста Києва.

Керуючись статтями 27, 28 31, 260 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФК «АФАЛІНА» про стягнення нарахованої але невиплаченої заробітної плати та відшкодування за час затримки розрахунку при звільненні, передати на розгляд до Голосіївського районного суду міста Києва.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Передачу справи на розгляд до Голосіївського районного суду міста Києва здійснити протягом п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Суддя О.С. Гусак

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116891603
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої але невиплаченої заробітної плати та відшкодування за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —753/1278/24

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Гусак О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні