Ухвала
від 26.01.2024 по справі 452/4969/23
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/4969/23

УХВАЛА

судового засідання

26 січня 2024 року м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

у складі: головуючого судді Казана І.С.,

із участю: секретаря Кафтан О.Ю.,

представника позивача адвоката Дик С.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Самборі Львівської області клопотання сторони позивача про заміну відповідача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Богуславського відділу державної виконавчої служби в Обухівському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції про скасування заборони відчуження об`єкту нерухомого майна, -

в с т а н о в и в:

На розгляді місцевого суду знаходиться зазначена цивільна справа.

Представник позивача адвокат Дик С.І. до початку розгляду подала заяву про заміну неналежного відповідача Богуславський відділдержавної виконавчоїслужби вОбухівському районіКиївської областіЦентрального міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції наналежного відповідача,-Центральне міжрегіональнеуправління Міністерстваюстиції (м.Київ)01001,м.Київ,Печерський район,пров.Музейний,2Д,код ЄДРПОУ-43315602, E-mail:info@kv.minjust.gov.ua.

Відповідно до положень ч. ч. 2, 3ст.51ЦПК України суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі; після спливу цих строків, суд може залучити до участі у справі співвідповідача або замінює первісного відповідача належним відповідачем виключно у разі, якщо позивач доведе, що не знав та не міг знати до подання позову у справі про підставу залучення такого співвідповідача чи заміну неналежного відповідача.

Відтак, суд уважає за можливе звернення позивача про заміну неналежного відповідача задовольнити, замінити первісного відповідача на Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Керуючись ст. 51, ст. 222 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Клопотання (заяву) представника позивача адвоката Дик С.І. задовольнити.

Замінити відповідача Богуславський відділдержавної виконавчоїслужби вОбухівському районіКиївської областіЦентрального міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції на належного відповідачаЦентральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Київ) та встановити строк для подачі відзиву на позов до 16 лютого 2024 року до початку судового засідання; попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами і ухвалить заочне рішення на підставі наявних у справі доказів.

Розгляд цивільної справи відкласти на проводитив порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін у приміщенні Самбірського міськрайонного суду Львівської області за адресою: м. Самбір, вул. Мазепи, 18 Львівської області, - 16 лютого 2024 року о 12год. 00хв.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, на сайті за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1318/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення26.01.2024
Оприлюднено13.02.2024
Номер документу116902541
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування заборони відчуження об`єкту нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —452/4969/23

Рішення від 26.03.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Казан І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні