Ухвала
від 09.02.2024 по справі 754/1799/24
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Номер провадження 2/754/2202/24

Справа № 754/1799/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"09" лютого 2024 р. суддя Деснянського районного суду міста Києва Панченко О.М., вирішуючи питання про відкриття провадження, вивчивши матеріали за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства "Консультативно-діагностичний центр" Деснянського району м.Києва, третя особа: ОСОБА_4 про перерахунок та збільшення шкоди, завданої смертю годувальника, -

ВСТАНОВИВ:

Позивачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ( в особі представника - адвоката Шевченка В.І.) звернулися до суду з позовом до Комунального некомерційного підприємства "Консультативно-діагностичний центр" Деснянського району м.Києва, третя особа: ОСОБА_4 про перерахунок та збільшення шкоди, завданої смертю годувальника,.

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 07.02.2024 справу передано судді Панченко О.М.

Позовна заява відповідає вимогам закону, підсудна Деснянському районному суду м. Києва. Обставин, які б були підставами для залишення позову без руху, відмови у відкритті провадження в справі, повернення позовної заяви, суддею не встановлено.

Враховуючи зазначене, суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми для прийняття до розгляду та відкриття провадження у справі.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, Закону України «Про судовий збір» та підсудна Деснянському районному суду міста Києва.

Відповідно до вимог ст. 19 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 128, 187 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства "Консультативно-діагностичний центр" Деснянського району м.Києва, третя особа: ОСОБА_4 про перерахунок та збільшення шкоди, завданої смертю годувальника.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 07 березня 2023 року о 12.30 годині. Засідання відбудеться у приміщенні Деснянського районного суду міста Києва за адресою: 02225, м. Київ, просп. Червоної Калини, 5-В, зал № 11.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати особам, які беруть участь у справі. Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали. Відзив та додатки до нього направляються відповідачами до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача), а також направляються до інших учасників справи (позивача).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення.

Учасники справи повинні подати докази на які вони посилаються у відповідності до ч. 8 ст. 43 ЦПК України якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в паперовій формі, такі документи скріплюються власноручним підписом учасника справи (його представника).

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет http://ds.ki.court.gov.ua.

Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку відповідно до ст.ст. 354-356 ЦПК України.

Суддя О.М. Панченко

Дата ухвалення рішення09.02.2024
Оприлюднено13.02.2024
Номер документу116909647
СудочинствоЦивільне
Сутьперерахунок та збільшення шкоди, завданої смертю годувальника

Судовий реєстр по справі —754/1799/24

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Панченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні