Ухвала
від 06.02.2024 по справі 490/786/24
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

490/786/24

н\п 2/490/1607/2024

У Х В А Л А

06 лютого 2024 року м. Миколаїв

Суддя Центрального районного суду міста Миколаєва Чулуп О.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Констракшн ЛТД»</a>, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована інвестиційно-будівельна компанія з управлінням активами «Укрсоц-нерухомість» про визнання права власності на нежитлові приміщення,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Центрального районного суду м.Миколаєва із позовною заявою до відповідача про визнання права власності на нежитлові приміщення.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що дана позовна заява підлягає залишенню без руху.

Відповідно до ст.176ЦПК України якщо визначена позивачем ціна позову вочевидь не відповідає дійсній вартості спірного майна або на момент пред`явлення позову встановити точну його ціну неможливо, розмір судового збору попередньо визначає суд.

Враховуючи, що на момент пред`явлення позову встановити ціну спірного майна неможливо, то суд визначає судовий збір в розмірі 15140 грн. за майнову вимогу.

Враховуючи, що позивачем сплачено судовий збір в розмірі 3790 грн., то позивачу слід доплатити судовий збір в розмірі 11350 грн.

Суд не бере до уваги посилання позивача, що нею сплачено судовий збір в повному обсязі по іншій справі, в якій було повернуто позовну заяву, оскільки цивільним процесуальним законодавством та Законом України "Про судовий збір" не передбачено зарахування судового збору по іншій справі.

Беручи до уваги вищезазначені обставини, у відповідності зст.185 ЦПК України, дана позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки подальший рух позовної заяви неможливий.

Керуючись ст.ст.80,177,185 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Констракшн ЛТД»</a>, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована інвестиційно-будівельна компанія з управлінням активами «Укрсоц-нерухомість» про визнання права власності на нежитлові приміщення - залишити без руху.

Копію ухвали про залишення заяви без руху невідкладно надіслати заявнику.

Повідомити заявнику про необхідність виправити зазначені недоліки заяви протягом 10 (десяти) днів з дня отримання даної ухвали.

Роз`яснити позивачу, що у випадку невиконання вказівок судді у встановлений строк позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено13.02.2024
Номер документу116911523
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нежитлові приміщення

Судовий реєстр по справі —490/786/24

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні