Ухвала
від 13.02.2024 по справі 531/130/24
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 531/130/24

номер провадження 2/531/201/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 лютого 2024 року м. Карлівка

Карлівський районний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді Попова М.С.,

за участі секретаря Клименко Т.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , за участі представника позивача адвоката Понятенко Алли Йосипівни, до Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області, за участі третьої особи: приватного нотаріуса Полтавського районного нотаріального округу Новицької Оксани Валеріївни про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами в порядку спадкування за законом, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду із позовною заявою, у якій просить визнати за нею право власності в порядку спадкування за законом на будинок з господарськими будівлями та спорудами в АДРЕСА_1 , після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 .

Учасники справи, які про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлені належним чином, до суду не з`явились.

Від представника позивача адвоката Понятенко А.Й. через систему «Електронний суд» надійшла заява про розгляд справи без її участі та без участі позивача. Позовні вимоги підтримують у повному обсязі.

З Мартинівської сільської ради надійшла заява про розгляд справи без участі їх представника.

Від приватного нотаріуса Полтавського районного нотаріального округу Новицької О.В. надійшла заява про розгляд справи без її участі.

Відповідно до ч. 2 ст.247 ЦПК України, уразі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У ході підготовчого судового засідання не встановлено підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження, винесення рішення по суті.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст. ст. 197-200, 247, 258-260, 353 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті на 05 березня 2024 року о 09-00 годині цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , за участі представника позивача адвоката Понятенко Алли Йосипівни, до Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області, за участі третьої особи: приватного нотаріуса Полтавського районного нотаріального округу Новицької Оксани Валеріївни про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами в порядку спадкування за законом.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: дослідження письмових доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://krl.pl.court.gov.ua/sud1608/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено14.02.2024
Номер документу116937788
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —531/130/24

Рішення від 05.03.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні