Ухвала
від 01.02.2024 по справі 182/6694/23
НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 182/6694/23

Провадження № 2/0182/846/2024

У Х В А Л А

Іменем України

01.02.2024 року м. Нікополь

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Рунчевої О.В., секретаря Власенко Ю.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Нікополі у порядку спрощеного позовного провадження (без виклику сторін) цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє представник адвокат Мороз Наталія Миколаївна, до Виконавчого комітету Нікопольської міської ради, Комунального підприємства «Міська житлово-технічна інспекція» Нікопольської міської ради, третя особа Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Мальва-178» про надання дозволу на приватизацію,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться вищевказана цивільна справа.

Ухвалою судді від 23.11.2023 року позовну заяву прийнято до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

16.01.2024 року на адресу суду від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Мороз Н.М. надійшло клопотання про заміну неналежного відповідача у зв`язку із помилково вказаним відповідачем, в якій вона просить замінити по вказаній справі неналежного відповідачаВиконавчий комітет Нікопольської міської радина належногоУправління комунального майна Нікопольської міської ради.

Суд, дослідивши матеріали справи та матеріали заяви, приходить до наступного.

Відповідно до вимог ч.2ст.51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання може замінити первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Відповідно до ч.4ст.51 ЦПК України, про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала.

Таким чином,враховуючи вищевикладене та те,що позивач просить про надання дозволу на приватизацію,аУправління комунального майна Нікопольської міської ради є суб`єктом управління і оскільки прийняття рішення по даному позову в подальшому може вплинути на права і обов`язки Управління комунального майна Нікопольської міської ради, а також з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає необхідним замінити неналежного відповідачаВиконавчий комітет Нікопольської міської радина належного - Управління комунального майна Нікопольської міської ради.

Керуючись ст.51 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Замінити у цивільній справі № 182/6694/23 неналежного відповідачаВиконавчий комітет Нікопольської міської ради на належного - Управління комунального майна Нікопольської міської ради.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. В. Рунчева

Дата ухвалення рішення01.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116946277
СудочинствоЦивільне
Сутьнадання дозволу на приватизацію

Судовий реєстр по справі —182/6694/23

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рунчева О. В.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рунчева О. В.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Рунчева О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні