Ухвала
від 13.02.2024 по справі 493/1964/23
БАЛТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 493/1964/23

Номер провадження 2/493/90/24

У Х В А Л А

13 лютого 2024 року м. Балта Одеської області

Балтський районний суд Одеської області в складі:

ГОЛОВУЮЧОГО СУДДІ ІЛЬНІЦЬКОЇ О.М.

ЗА УЧАСТЮ СЕКРЕТАРЯ ЖУКОВСЬКОЇ О.І.

ПРЕДСТАВНИКА

ПОЗИВАЧА ЖМУРКО С.Л.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Балта клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Жмурко Світлани Леонідівни про витребування доказів,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до Балтського районного суду Одеської області з позовом до НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області, відділу освіти Балтської міської ради Одеської області про визнання протиправним та скасування наказу та зобов`язання виплатити середній заробіток.

24 січня 2024 року представник позивача ОСОБА_1 адвокат Жмурко С.Л. звернулася до суду через електронний кабінет підсистеми «Електронний суд» з клопотанням про витребування доказів з НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області, обґрунтовуючи його тим, що нею були направлені адвокатські запити від 08.11.2023р. та 23.11.2023р. на адресу школи про надання належним чином завіреної довідки про розмір середньої заробітної плати ОСОБА_1 , однак відповіді на запити представник позивача так і не отримала. Оскільки позивачу була виплачена заробітна плата за 2023 рік, тому позовна заява потребує уточнення, у зв`язку з чим представник позивача просить суд витребувати з НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області належним чином оформлену довідку про розмір заробітної плати вчителя фізичного виховання Навчально-виховного комплексу «Балтська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області ОСОБА_1 за шість місяців, що передували мобілізації останнього, оскільки самостійно отримати зазначені докази вона не має можливості.

Представник позивача в судовому засіданні своє клопотання про витребування доказів підтримала.

Представник відповідача НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області в судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про що свідчить розписка про отримання повістки про виклик до суду. Будь-яких заяв чи клопотань до суду не подав, про поважність причин своєї неявки в судове засідання суду не повідомив.

Представник відповідача відділу освіти Балтської міської ради Одеської області в судове засідання не з`явився. Від відповідача до суду надійшло клопотання про розгляд справи відповідно до вимог чинного законодавства та за відсутності представника відділу освіти Балтської міської ради Одеської області, крім того відділ освіти не заперечує проти задоволення позовних вимог.

Відповідно до ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Оскільки витребуванні докази необхідні позивачу для уточнення своїх позовних вимог, тому клопотання представника позивача про витребування з НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області належним чином оформленої довідки про розмір заробітної плати вчителя фізичного виховання НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 гімназія» Балтської міської ради Одеської області ОСОБА_1 станом на 18.07.2022 підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.84 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Жмурко Світлани Леонідівни про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Навчально-виховногокомплексу «Балтськазагальноосвітня школаІ-ІІІступенів №2гімназія» Балтськоїміської радиОдеської областіналежним чином завірену довідку про середній розмір заробітної плати вчителя фізичної культури Навчально-виховногокомплексу «Балтськазагальноосвітня школаІ-ІІІступенів №2гімназія» Балтськоїміської радиОдеської області ОСОБА_1 станом на 18.07.2022.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116952338
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування доказів

Судовий реєстр по справі —493/1964/23

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Балтський районний суд Одеської області

Ільніцька О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні