Ухвала
від 13.02.2024 по справі 741/336/24
НОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 741/336/24

Номер провадження 2/741/247/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

13 лютого 2024 року м. Носівка

Суддя Носівського районного суду Чернігівської області Крупина А.О., розглянувши та вивчивши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про зняття арешту з нерухомого майна та виключення запису з Єдиного реєстру заборон відчуження нерухомого майна,

УСТАНОВИВ:

Представник позивача Гунько Олександр Юрійович, представляючи інтереси позивача ОСОБА_1 , місце проживання якої знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , звернувся до суду із цим позовом до відповідача Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, місцезнаходження: м. Ніжин Чернігівської області, вул. Богуна, буд. 8, та просив зняти арешт з нерухомого майна, який було накладено відділом державної виконавчої служби Носівського районного управління юстиції 23 жовтня 2009 року, номер обтяження 9176516, реєстратором якого є Чернігівська філія державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України, на підставі постанови про відкриття виконавчого провадження № 15227126 від 09 жовтня 2009 року ВДВС Носівського РУЮ на невизначене майно, все майно, власником якого є позивач, та виключити з Єдиного реєстру заборон відчуження нерухомого майна запис з реєстраційним номером обтяження 9176516 від 23 жовтня 2009 року про арешт майна позивача ОСОБА_1 .

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 12 лютого 2024 року зазначені матеріали цивільної справи надійшли в провадження судді Носівського районного суду Чернігівської області Крупини А.О.

Позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175 та 177 ЦПК України, підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження відсутні.

Позовна заява віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Носівського районного суду Чернігівської області.

Відповідно до норм чинного ЦПК України вважаю за доцільне розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 187, 189, 190, 191 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити позовне провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ніжинського відділу державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про зняття арешту з нерухомого майна та виключення запису з Єдиного реєстру заборон відчуження нерухомого майна.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у відкритому судовому засіданні в залі Носівського районного суду Чернігівської області (вул. Суворова, 28, м. Носівка, Чернігівська область, 17100) на 14 годину 15 хвилин 28 березня 2024 року.

Установити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення цієї ухвали. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини,на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази ненадані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право на подання відповіді на відзив протягом строку, який складає десять днів від дня отримання відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду. До відповіді на відзив додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти відзиву, якщо такі докази не були надані позивачем при поданні позову; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право на заперечення, яке направляється до суду з доказами відправлення відзиву та доданих до нього додатків до інших учасників справи (позивача, третьої особи), а також направляються до інших учасників справи (позивача, третьої особи) протягом десяти днів від дня отримання відповіді на відзив.

Викликати в підготовче судове засідання учасників справи.

Копію цієї ухвали та копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://no.cn.court.gov.ua/sud2516.

Суддя Анатолій КРУПИНА

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116969564
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна та виключення запису з Єдиного реєстру заборон відчуження нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —741/336/24

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні