Рішення
від 13.02.2024 по справі 603/667/23
МОНАСТИРИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 603/667/23

Провадження № 2-о/603/4/2024

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 лютого 2024 року м. Монастириська

Монастириський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого судді Гудкової Ю. Г.,

секретар судового засідання Сандалюк О. В.,

за відсутності учасників справи,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Чортківська районна військова адміністрація Тернопільської області, Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, про встановлення факту, що має юридичне значення,

у х в а л и в:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи - Чортківська районна військова адміністрація Тернопільської області, Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, про встановлення факту, що має юридичне значення- задовольнити.

Встановити факт припинення трудових відносин між Монастириською районною державною адміністрацією Тернопільської області (код ЄДРПОУ 21135307) та прибиральницею відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Монастириської районної державної адміністрації Тернопільської області Каськів Вірою Василівною згідно п. 2 ч. 1 ст. 36 КЗпП України, у зв`язку із закінченням строку трудового договору з 01 липня 2016 року.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скапргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляцій скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Тернопільського апеляційного суду. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частину рішення суду або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Відомості про учасників справи:

Заявник: ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Заінтересована особа: Чортківська районна військова адміністрація Тернопільської області, місцезнаходження: вул. Т. Шевченка, 23, м. Чортків Чортківського району Тернопільської області, код ЄДРПОУ 04058427.

Заінтересована особа: Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, місцезнаходження: Майдан Волі, 3, м. Тернопіль, код ЄДРПОУ 14035769.

Головуючий суддя Ю. Г. Гудкова

СудМонастириський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116980658
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —603/667/23

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Монастириський районний суд Тернопільської області

Гудкова Ю. Г.

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Монастириський районний суд Тернопільської області

Гудкова Ю. Г.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Монастириський районний суд Тернопільської області

Гудкова Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні