Ухвала
від 13.02.2024 по справі 686/33351/23
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/33351/23

Провадження № 2/686/1833/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13 лютого 2024 року м. Хмельницький

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Стефанишина С.Л.,

при секретарі судового засідання Дмітрієвій Д.В.,

за участю: представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів режимівідеоконференції вм.Хмельницькому цивільнусправу запозовом заступника керівника Хмельницької окружної прокуратури міста Хмельницького, який діє в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради, до ОСОБА_3 , ТОВ «Компанія Агро-Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_4 про витребування земельних ділянок з незаконного володіння,

встановив:

Заступник керівника Хмельницької окружної прокуратури міста Хмельницького, який діє в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради, звернувся до суду з позовом до ОСОБА_3 , ТОВ «Компанія Агро-Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_4 про витребування земельних ділянок з незаконного володіння.

Ухвалою Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області від 13.02.2024 року у зазначеній справі було відкрито провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

01.02.2024 року до суду надійшов відзив на позов від відповідача ОСОБА_3 , в якому заперечуються позовні вимоги у повному обсязі.

Також, 01.02.2024 року до суду надійшов відзив на позов від відповідача ТОВ «Компанія Агро-Груп», в якому також заперечуються позовні вимоги.

09.02.2024 року до суду від заступника керівника Хмельницької окружної прокуратури міста Хмельницького надійшла відповідь на відзив.

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні не заперечив щодо призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ТОВ «Компанія Агро-Груп» також не заперечував щодо призначення справи до судового розгляду.

Представник Хмельницької міської ради у підготовче судове засідання не з`явився, в матеріалах справи міститься заява про розгляд справи без участі представника.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не з`явилася, у відзиві на позов вказала про розгляд справи без її участі.

Третя особа у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася у встановленому законом порядку.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи та заслухавши пояснення учасників судового процесу, вважає, що є всі підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, вирішено клопотання сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом заступника керівника Хмельницької окружної прокуратури міста Хмельницького, який діє в інтересах держави в особі Хмельницької міської ради, до ОСОБА_3 , ТОВ «Компанія Агро-Груп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_4 про витребування земельних ділянок з незаконного володіння, та призначити її до судового розгляду по суті в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, вул. Кам`янецька, 117, поверх №2, каб. №8)на 13 березня 2024 року 14 годину 30 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Сергій Стефанишин

Дата ухвалення рішення13.02.2024
Оприлюднено15.02.2024
Номер документу116981441
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельних ділянок з незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —686/33351/23

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні