Ухвала
від 07.07.2009 по справі 39165/09/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 39165/09/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 липня 2009 р. Харківський окружний адміністративний суд

у складі: головуючого судді Білової О.В.,

за участю секретаряКарамушко І.І.,

за участю представника відповідача Судавцова Г.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми до Відкритого акціонерного товариства «Харківшляхбуд» про стягнення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України ,-

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми звернулося до суду з адміністративним позовом до Відкритого акціонерного товариства «Харківшляхбуд» про стягнення з відповідача заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України у розмірі 34539,20 грн.

Справа неодноразово призначалась до розгляду в судовому засіданні на 23 червня 2009 року та на 07 липня 2009 року.

Позивач по справі - Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми - в судові засідання 23 червня 2009 року та 07 липня 2009 року свого представника не направив, про причини неявки свого представника суду не повідомив, заяви про розгляд справи за його відсутності суду не надав, про місце, день і час розгляду справи повідомлений належним чином.

У зв`язку з цим суд поставив на обговорення питання про залишення без розгляду позовної заяви Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми.

Представник відповідача - Відкритого акціонерного товариства «Харківшляхбуд`Судавцов Г.М. - в судовому засіданні не заперечував проти залишення позову без розгляду, оскільки належним чином повідомлений позивач не прибув у судове засідання та від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Відповідно до ч. 3 ст. 128 КАС України у разі повторного неприбуття позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин, суд залишає позовну заяву без розгляду.

На підставі викладеного суд вважає, що наявні підстави для залишення позовної заяви Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми без розгляду у зв`язку з повторним неприбуттям позивача у судове засідання без поважних причин.

Згідно з ч. 3 ст. 155 КАС України особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 128, 155, 165, 185, 186 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Залишити без розгляду адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Зарічному районі м. Суми до Відкритого акціонерного товариства «Харківшляхбуд» про стягнення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України.

Роз`яснити позивачу його право на повторне звернення до суду після усунення підстав, з яких позовна заява була залишена без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження в п`ятиденний строк з дня винесення ухвали і поданням після цього протягом десяти днів апеляційної скарги, з одночасною подачею її копії до суду апеляційної інстанції, або без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків для подачі заяви про апеляційне оскарження чи апеляційної скарги.

Суддя О.В. Білова

Дата ухвалення рішення07.07.2009
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу116994449
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України

Судовий реєстр по справі —39165/09/2070

Ухвала від 07.07.2009

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні