Ухвала
від 15.02.2024 по справі 127/4670/24
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/4670/24

Провадження 4-с/127/17/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 лютого 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області у складі судді Дернової В.В., розглянувши клопотання представника ОСОБА_1 адвоката Вдовиченко В.О. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність Бершадського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та зобов`язання вчинити певні дії, за участю заінтересованих осіб: Бершадського відділу Державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ), Кредитної спілки «Злагода», Кредитної спілки «Альянс Україна»,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Вінницького міського суду Вінницької області перебуває справа за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність Бершадського відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та зобов`язання вчинити певні дії, за участю заінтересованих осіб: Бершадського відділу Державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ), Кредитної спілки «Злагода», Кредитної спілки «Альянс Україна».

Представник ОСОБА_1 адвокат Вдовиченко В.О. звернулася до суду із клопотанням про проведення судового засідання, яке призначене на 15.30 год. 20 лютого 2024 року, в режимі відеоконференції.

Дійсно, відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Однак, у суду відсутня технічна можливість провести судове засідання, призначене на 15.30 год. 20 лютого 2024 року, в режимі відеоконференції з огляду на відсутність у цей час вільної зали судових засідань, оснащеної відповідними технічними засобами.

Разом з тим, суд наголошує, що згідно з п. 2 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим кодексом строку з таких підстав: перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов до висновку про відмову у задоволенні клопотання представника ОСОБА_1 адвоката Вдовиченко В.О. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. 212, 223, 260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання представника ОСОБА_1 адвоката Вдовиченко В.О. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за скаргою ОСОБА_1 набездіяльність Бершадськоговідділу державноївиконавчої службиу Гайсинськомурайоні Вінницькоїобласті Центральногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції (м.Київ)та зобов`язаннявчинити певнідії,за участюзаінтересованих осіб:Бершадського відділуДержавної виконавчоїслужби уГайсинському районіВінницької областіЦентрального міжрегіональногоуправління міністерстваюстиції (м.Київ),Кредитної спілки«Злагода»,Кредитної спілки«Альянс Україна» - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення15.02.2024
Оприлюднено16.02.2024
Номер документу117006992
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —127/4670/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Дернова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні