Ухвала
від 16.02.2024 по справі 509/1075/23
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/1075/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 лютого 2024 року Овідіопольський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді Кириченко П.Л.

при секретарі Осадченко С.В.

розглянувши у відкритому судову засіданні в смт. Овідіополь, Одеської області заяву представника позивача адвоката Марціяш О.І. про залишення без розгляду позовної заяви

по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Арго-Долина» до Державного реєстратора юридичного департаменту Одеської міської ради Кісельової Ганни Анатоліївни, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Акціонерне товариство «УКРСИББАНК»

про скасування рішення державного реєстратора та поновлення відомостей в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, суд,-

В С ТА Н О В И В:

06 березня 2023 року товариство звернулось з вищевказаним позовом в якому просить скасувати рішення Державного реєстратора від 06.02.2023 року та поновити в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно рішення про державну реєстрацію від 30 березня 2016 року № 29009213, щодо нерухомого майна яке розташовано за адресою: Одеська область, Одеський район, смт. Великодолинське, вул. Станційна, 58Б.

В ході судового розгляду представник позивача подав заяву про залишення позову без розгляду.

Відповідач та третя особа до суду не з`явилися.

В зв`язку з тим, що представник позивача надав заяву в якій просить залишити цивільний позов без розгляду, з урахуванням того, що вищеназвана заява не перешкоджає правам та інтересам сторонам та іншим особам, суд вважає, що цивільне провадження за даним позовом підлягає залишенню без розгляду.

При цьому вважає необхідним роз`яснити представнику позивача, що після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду позивач має право повторно звернутися до суду з заявою в загальному порядку.

Керуючись ст.257 ч.1 п. 5,258,260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача адвоката Марціяш О.І. про залишення позову без розгляду - задовольнити.

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Арго-Долина» до Державного реєстратора юридичного департаменту Одеської міської ради Кісельової Ганни Анатоліївни, третя особа яка не заявляє самостійних вимог, на предмет спору: Акціонерне товариство «УКРСИББАНК», про скасування рішення державного реєстратора та поновлення відомостей в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу та його представнику, що після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду позивач має право повторно звернутися до суду з заявою в загальному порядку.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Одеського апеляційного суду в 15-денний строк з дня її проголошення.

Суддя : Кириченко П.Л.

Дата ухвалення рішення16.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117043648
СудочинствоЦивільне
Сутьзалишення позову без розгляду. Відповідач та

Судовий реєстр по справі —509/1075/23

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кириченко П. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні