Ухвала
від 12.02.2024 по справі 308/23005/23
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

308/23005/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у цивільній справі

12.02.2024 місто Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Лемак О.В., ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1 , (місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 (місце проживання за адресою : АДРЕСА_2 ) до товарситва з додатквою відповадльністю Стархова коспанія «Альфа-Гарант» (місцезнаходження за адресою : 01133, м. Київ, бульвар Л. Українки, 26, код ЄДРПОУ 32382598), ОСОБА_3 , (місце проживання за адресою : АДРЕСА_3 ), комунального некомерційного підприєммства «Ужгородсьткий міський центр первинної медико-санітарної допосоги» (місцезнаходження за адресою : 88000, м. Ужгород, вул. Грибоєдова, 20, код ЄДРПОУ 38839154), про стягненян страхового відшкодування,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 та ОСОБА_4 звернулися до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області з позовною заявою до товарситва з додатквою відповадльністю Стархова коспанія «Альфа-Гарант», ОСОБА_3 , комунального некомерційного підприєммства «Ужгородсьткий міський центр первинної медико-санітарної допосоги», про стягненян страхового відшкодування.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175, 177 ЦПК України. Справа підсудна Ужгородському міськрайонному суду Закарпатської області. Підстав для повернення позовної заяви відповідно до ч.4 ст.185 ЦПК України та відмови у відкритті провадження у справі відповідно до ч.1 ст.186 ЦПК України немає.

Зважаючи на обраний позивачем спосіб захисту, категорію справи, яка за своїм змістом є незначної складності, наявність у ній достатньо доказів для повного та всебічного встановлення обставин справи, що свідчить про її малозначність, а відтак у відповідності з вимогами ст. 274 ЦПК Українивона має бути розглянута у порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. 187, 274 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до товарситва з додатквою відповадльністю Стархова коспанія «Альфа-Гарант», ОСОБА_3 , комунального некомерційного підприєммства «Ужгородсьткий міський центр первинної медико-санітарної допосоги», про стягненян страхового відшкодування, - прийняти дорозгляду та відкрити провадження у справі.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

Судове засідання для розгляду справи по сутіпризначити на11 березня 2024 року о 10 год. 50 хв.з повідомленням сторін та за їх обов`язкової участі в залі судових засідань Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області (88000, м. Ужгород, вул. Загорська, 53).

Відповідач протягом п`яти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі має право подати до суду заяву із запереченнями проти розгляду справи за правиламиспрощеного позовного провадження, а у разі не подання у встановлений судом строк таких заперечень, відповідач має право ініціюватиперехід до розгляду справи за правилами загального провадження у випадку якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву, у якому викладаються заперечення проти позову та який повинен відповідати вимогам ч. 3 ст. 178 ЦПК України. Копіявідзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням відзиву до суду. У разіненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Інформацію щодо справи можна також отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://ug.zk.court.gov.ua/sud0712/gromadyanam/csz/.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Лемак О.В.

Дата ухвалення рішення12.02.2024
Оприлюднено19.02.2024
Номер документу117045402
СудочинствоЦивільне
Сутьстягненян страхового відшкодування

Судовий реєстр по справі —308/23005/23

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Лемак О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні