Ухвала
від 19.02.2024 по справі 740/8473/23
НІЖИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 740/8473/23

Провадження № 2/740/412/24

У Х В А Л А

19 лютого 2024 року м.Ніжин

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області в складі:

судді Олійника В.П., при секретарі судового засідання Пулинець Ю.О.,

за участі позивача ОСОБА_1 та його представника адвоката Котенка А.П.,

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до Ніжинської міської ради Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору,-Комунальне некомерційне підприємство "Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького" Ніжинської міської ради, про стягнення матеріальної та моральної шкоди,

встановив:

У грудні 2023 року ОСОБА_1 звернувся до суду із позовом до Ніжинської міської ради про відшкодування матеріальної шкоди,-2742,84 грн витрат на лікування, понесених ним, як ветераном війни, при лікуванні в КНП "Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького", та 51000 грн моральної шкоди, завданих внаслідок незабезпечення безоплатної медичної допомоги.

Згідно відзиву від 24 січня 2024 року представник відповідача Ніжинської міської ради Копилова Є.Г. позов не визнає, судовий розгляд просить провести за відсутності.

В судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та його представник адвокат Котенок А.П. позов підтримали, просили підготовче засідання закрити та призначити справу до судового розгляду.

Представник третьої особи КНП "Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького" в судове засідання не з"явився без повідомлення причин, клопотання про відкладення судового розгляду відсутні.

Інші заяви, клопотання учасників судового розгляду станом на 19 лютого 2024 року відсутні.

Суд вважає за можливе вирішення питань підготовчого провадження за відсутності представників відповідача та третьої особи, при цьому останнім надана можливість представити свою позицію по справі під час підготовчого провадження за умов, які не ставлять їх в істотно несприятливе становище у порівнянні з іншою стороною, що в свою чергу відповідає розумному балансу учасників судового розгляду та дотриманню розумних строків розгляду справи.

Заперечення сторін та третьої особи проти завершення підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті відсутні.

Судом в підготовчому засіданні вирішені питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, що є підставою в порядку п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки обставини для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження чи ухвалення рішення судом в підготовчому засіданні не встановлені.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд,

у х в а л и в:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Ніжинської міської ради Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору,-Комунальне некомерційне підприємство "Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького" Ніжинської міської ради, про стягнення матеріальної та моральної шкоди,-закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14-30 год. 08 квітня 2024 року у приміщенні Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області (м.Ніжин, вул.Шевченка, 57 А), про що повідомити сторони та третю особу.

Учасники судового розгляду можуть отримати інформацію щодо даної справи на веб-адресі сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет-http://ng.cn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.Олійник

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117057727
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —740/8473/23

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Олійник В. П.

Ухвала від 05.01.2024

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Олійник В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні