Ухвала
від 19.02.2024 по справі 234/990/21
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 234/990/21

Провадження № 2/202/1082/2024

УХВАЛА

про витребування доказів

19 лютого 2024 року Індустріальний районний суд міста Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Мачуського О.М.

за участю секретаря судового зсідання Карасьової Г.І.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Дніпро цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче підприємство "Краматорський завод енергетичного машинобудування" про розірвання трудового договору,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває вищезазначена цивільна справа.

Сторони в судове засідання не з`явились, про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлялись належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд доходить наступного висновку.

Судом встановлено, що позивач ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій № 309 від 22.12.2022року, із змінами, Краматорська міська територіальна громада з 24.02.2022 року по теперішній час, відноситься до територій можливих бойових дій.

Відповідно дост. 43 ЦПК України, суд сприяє всебічному і повному з`ясуванню обставин справи.

Частиною 2 ч. 4-1Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»встановлено, що порядок створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб визначається Кабінетом Міністрів України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 року № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб»затверджений Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб (далі Порядок), у п. 5 якого визначено, що з метою обліку внутрішньо переміщених осіб уповноважений орган веде Єдину інформаційну базу даних про внутрішньо переміщених осіб, держателем якої є Мінсоцполітики.

Підпунктом 52 пункту 4 Положення про Міністерство соціальної політики України визначено, що Мінсоцполітики відповідно до покладених на нього завдань забезпечує формування та ведення Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

Згідно з п.11 вказаного Порядку органи державної влади мають право на безоплатній основі одержати інформацію з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

На запит суду, Міністерство соціальної політики повідомило, що відомості щодо ЄІБД ВПО може бути надано у разі надходження відповідної ухвали суду.

Враховуючи суть заявлених позовних вимог, оскільки місце реєстрації позивача з 24.02.2022 року відноситься до території можливих бойових дій, з метою забезпечення учасників процесу конституційною гарантією змагальності та правом на доведення суду переконливості своїх доводів, а також з метою дотримання вимог процесуального законодавства щодо належного повідомлення сторін про розгляд справи, суду необхідно встановити можливе місцезнаходження позивача.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне витребувати у Міністерства соціальної політики України інформацію з Єдиної інформаційної бази даних про взятих на облік осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, щодо відповідача ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Керуючись ст.ст. 43, 84, 196-198 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати у Міністерства соціальної політики України, адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10, інформацію з Єдиної інформаційної бази даних внутрішньо переміщених осіб щодо місця проживання ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

Витребувану інформацію надати на офіційну електронну адресу Індустріального районного суду м. Дніпропетровська (е-mail: inbox@ind.dp.court.gov.ua).

Копію ухвали надіслати Міністерству соціальної політики України (е-mail: infozapit@mlsp.gov.ua), для виконання.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.М. Мачуський

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117061578
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання трудового договору

Судовий реєстр по справі —234/990/21

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Мачуський О. М.

Ухвала від 13.07.2021

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Переверзева Л. І.

Ухвала від 29.01.2021

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Переверзева Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні