Ухвала
від 08.01.2024 по справі 754/13775/23
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/753/24

Справа № 754/13775/23

У Х В А Л А

Іменем України

08 січня 2024 року Суддя Деснянського районного суду м.Києва Буша Н.Д., розглянувши цивільну справу в порядку спрощеного позовного провадження за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ГРАССА ГРУП», треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача: ТОВ «Глобал Строй-3» про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва - квартиру, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ГРАССА ГРУП», треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача: ТОВ «Глобал Строй-3» про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва - квартиру.

Ухвалою суду від 02.10.2023 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження, справу призначено до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Вивчивши матеріали цивільної справи, та з урахуванням того, що від позивача повернувся конверт з відміткою «за закінченням терміну зберігання», суд вважає за необхідне вирішити питання про перехід від спрощеного провадження без виклику сторін до спрощеного провадження з викликом сторін.

Оцінюючи даний факт, суд вважає за необхідне здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін до спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, до початку розгляду справи, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

Таким чином, суд вважає за необхідне, здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з повідомлення (виклику) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст. 279 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення (виклику) сторін в розгляд справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ГРАССА ГРУП», треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача: ТОВ «Глобал Строй-3» про визнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва - квартиру.

Призначити судове засідання у приміщенні Деснянського районного суду м.Києва за адресою: м. Київ, пр. Червоної Калини (В.Маяковського), 5-В, каб. 9 на 10 годину 30 хвилин 29 лютого 2024 року.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Д.Буша

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117076946
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання майнового (речового) права на об`єкт незавершеного будівництва - квартиру

Судовий реєстр по справі —754/13775/23

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні