Ухвала
від 19.02.2024 по справі 320/45601/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

19 лютого 2024 року №320/45601/23

Київський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої судді Діски А.Б.,

розглянувши заяву представника відповідача про залишення позовної заяви без розгляду в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю «Олсідз Блек Сі»доЦентрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податківпровизнання протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішеннявстановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Олсідз Блек Сі» звернулось до Київського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, у якому просило суд:

- визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішення від 07 липня 2023 року №1362/Ж10/3100040105.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 26 грудня 2023 року відкрито провадження в адміністративній справі та вирішено здійснювати розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження (у письмовому провадженні) без повідомлення учасників справи.

В той же час, до суду надійшла заява представника відповідача про залишення позовної заяви без розгляду.

Вказана заява обґрунтована тим, що в провадженні Київського окружного адміністративного суду (суддя Панченко Н.Д.) перебуває справа №320/32337/23 між тими самими сторонами, з тих самих підстав про той самий предмет, на підтвердження даного факту, представником відповідача подано копії позовної заяви у справі №320/32337/23 та копію ухвали про відкриття провадження у справі від 27 вересня 2023 року.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо у провадженні цього або іншого суду є справа про спір між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Тому, враховуючи подану заяву представника відповідача та долучені до неї докази, суд вважає за можливе залишити позовну заяву без розгляду. Відповідно, заява представника відповідача підлягає задоволенню.

Керуючись пунктом 3 частини першої статті 240, статтями 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Київський окружний адміністративний суд

у х в а л и в:

Заяву представника Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків про залишення позовної заяви без розгляду задовольнити.

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Олсідз Блек Сі» до Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення залишити без розгляду.

Копію ухвали про залишення позовної заяви без розгляду надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення (підписання) ухвали.

Суддя Діска А.Б.

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117079790
СудочинствоАдміністративне
Сутьзалишення позовної заяви без розгляду в адміністративній справі за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю «Олсідз Блек Сі»доЦентрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податківпровизнання протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішення

Судовий реєстр по справі —320/45601/23

Ухвала від 19.02.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Діска А.Б.

Ухвала від 26.12.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Діска А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні