Ухвала
від 20.02.2024 по справі 548/399/24
ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 548/399/24

Провадження №2/548/230/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

20 лютого 2024 року м. Хорол

Хорольський районний суд Полтавської області у складі судді Коновод О.В.., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ідентифікаційнийномер: НОМЕР_1 , адреса проживання: АДРЕСА_1 ) до Акціонерного товариства комерційний банк "Приват Банк" (адреса місцезнаходження: вул. Інститутська, 9 м. Київ, 01601, код ЄДРПОУ 14360570), за участю третьої особи: Хорольського відділудержавної виконавчоїслужби у Лубенському районіПолтавської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерства юстиції (Код ЄДРПОУ:34865290, адресазнаходження:вул.1 Травня, 4,каб.7 ам. Хорол Лубенськогорайону Полтавськоїобласті) про зняття арешту з нерухомого майна,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовною заявою, в якій просить зняти арешт з нерухомого майна. Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення без руху, повернення заяви, відмови у відкритті провадження відсутні.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку загального позовного провадження відповідно до ч.4 ст.274 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187-192, 260,261, 353 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Справу запозовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства комерційний банк "Приват Банк", за участю третьої особи: Хорольського відділудержавної виконавчоїслужби у Лубенському районіПолтавської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерства юстиції про зняття арешту з нерухомого майна прийняти до розгляду та відкрити провадження.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити відкрите підготовче судове засідання на 18.03.2024 о 09:00. у приміщенні Хорольського районного суду Полтавської області за адресою: вул. Незалежності, 82 м. Хорол Лубенського району Полтавської області, зала №2. Розгляд справи проводити суддею одноособово.

Запропонувати відповідачу, у разі невизнання позову, у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії цієї ухвали, подати до Хорольського районного суду Полтавської області відзив на позовну заяву, який би відповідав вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити відповідачу, що він повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити позивачу його право подати відповідь навідзив протягомп`яти днівз дняотримання відзиву.У відповідіна відзивпозивач викладаєсвої пояснення,міркування іаргументи щодонаведених відповідачему відзивізаперечень імотиви їхвизнання абовідхилення. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 ЦПК України.

У разі отримання відповіді на відзив, протягом п`яти днів відповідач має право подати суду заперечення, де він викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення.

Копію ухвали направити учасникам справи. Стороні відповідача також направити копію позовної заяви з додатками.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Коновод О. В.

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено21.02.2024
Номер документу117093998
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —548/399/24

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Коновод О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні